«Την αφιερώνουμε στον κόσμο»

«Δείξαμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε και με κόσμο και χωρίς». Τα παραπάνω λόγια ανήκουν στον Πάμπλο Γκαρσία.

Ο δυναμικός μέσος, μετά το τέλος του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αφιέρωσε τη νίκη στον κόσμο του ΠΑΟΚ, ενώ μίλησε και για τις… κασέτες.

«Ήταν μια νίκη που την αφιερώνουμε στον κόσμο, αλλά αυτό το παιχνίδι έχει ήδη περάσει. Τώρα πρέπει να ξεκουραστούμε γιατί ακολουθεί μια πολύ δύσκολη αναμέτρηση την Τετάρτη», ανέφερε ο Ουρουγουανός άσος.

Όσον αφορά στην απόδοση της ομάδας, που εμφάνισε βελτίωση στο δεύτερο μέρος, τόνισε: «Η απόδοσή μας μέτρησε πολύ για να φτάσουμε σε αυτή τη νίκη. Ξέραμε ότι πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε. Με αυτή τη νίκη επιστρέφουμε πάλι στα πλέι οφ και σήμερα αποδείξαμε ότι κερδίζουμε και με κόσμο και χωρίς».

Ερωτηθείς για τον Βασίλη Κουτσιανικούλη που είναι ένα νεαρό παιδί που σκόραρε, υποστήριξε: «Είμαι πολύ χαρούμενος για τον Κουτσιανικούλη και γιατί είναι νέος παίκτης, αλλά και γενικά χαίρομαι για κάθε παίκτη που παίζει καλά και φοράει την φανέλα του ΠΑΟΚ».

Τέλος, αναφορικά με τις περιβόητες κασέτες, απάντησε: «Δεν θέλω να μιλήσω πολύ για αυτό. Ο λόγος είναι ότι θέλω να παίξω την Τετάρτη γιατί υπάρχει κίνδυνος να τιμωρηθώ. Ωστόσο, όλος ο κόσμος βλέπει στην τηλεόραση τι ζούμε κάθε Κυριακή».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×