ΟΦΗ: Νάρθηκας για Σαρ

Εξάρθρωση αγκώνα έχει υποστεί ο Μοχάμεντ Σαρ στον ΟΦΗ στην αναμέτρηση της Κυριακής (14/4) με τον Ατρόμητο στο «Γεντί Κουλέ».

Ο Σενεγαλέζος αμυντικός των Κρητικών έκανε μεγάλη προσπάθεια στο παιχνίδι με την ομάδα του Περιστερίου και το πρωί της Δευτέρας (15/4) υποβλήθηκε σε εξετάσεις, ούτως ώστε να φανεί ακριβώς το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Από τις εξετάσεις διαπιστώθηκε πως έχει υποστεί εξάρθρωση αγκώνα και για τον λόγο αυτό του τοποθετήθηκε νάρθηκας. Πάντως, ο δυναμικός άσος θα προσπαθήσει να προπονηθεί την Τετάρτη (16/4) ή την Πέμπτη (17/4) ούτως ώστε να δώσει το «παρών» στον αγώνα της Κυριακής με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Από εκεί και πέρα, τη Δευτέρα (15/4) οι παίκτες που αγωνίστηκαν κόντρα στον Ατρόμητο έκαναν αποθεραπεία, εν αντιθέσει με τους υπόλοιπους που γυμνάστηκαν κανονικά και το… βάρος έπεσε σε ασκήσεις τακτικής και παιχνίδι με τη μπάλα.

Ο Ζαχαράκης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Βαλεριάνος έκανε πρόγραμμα θεραπείας. Την Τρίτη (16/4) οι «ασπρόμαυροι» έχουν ρεπό και την Τετάρτη θα γυμναστούν το απόγευμα στις 18:00.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×