Ολυμπιακός: Διαμαρτυρίες Μαρινάκη στον τελικό

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Goal», οι διαιτητές του τελικού Κυπέλλου ανάμεσα σε Αστέρα Τρίπολης κι Ολυμπιακό αποκάλυψαν στην ΚΕΔ πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης στο ημίχρονο του αγώνα τους επισκέφθηκε για να εκφράσει τα παράπονά του.

Ο διαιτητής του αγώνα, Θανάσης Γιάχος, αλλά και οι βοηθοί Σαραϊδάρης, Καρατζίκας, οι επιπρόσθετοι Τριτσώνης, Μάνταλος και ο τέταρτος διαιτητής Σπάθας, βρέθηκαν ενώπιων των Δούρου, Μπριάκου και Τσαχειλίδη στα γραφεία της ΕΠΟ, καθώς είχαν κληθεί από την σχετική επιτροπή της ΚΕΔ να δώσουν εξηγήσεις για όλα όσα έγιναν στον τελικό.

Η εφημερίδα Goal υποστηρίζει πως οι έξι διαιτητές υποστήριξαν, όλοι τους, ότι ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού μπήκε στα αποδυτήρια των διαιτητών, κάτι που απαγορεύεται από τους κανονισμούς, στην ανάπαυλα του τελικού Κυπέλλου, για να διαμαρτυρηθεί για τις αποφάσεις τους στο πρώτο ημίχρονο του παιχνιδιού με τον Αστέρα Τρίπολης.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως, πως για τον τελικό έχει αρχίσει προκαταρτική εξέταση από τον αθλητικό εισαγγελέα, Αριστείδη Κορρέα, ενώ το περιστατικό δεν έχει αναγραφεί στο ΦΑ του τελικού και αν επιβεβαιωθεί τότε δεδομένα οι έξι διαιτητές θα αντιμετωπίσουν σοβαρές κυρώσεις για την απόκρυψή του.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×