Σίλντενφελντ: «Θέλω να μείνω στον ΠΑΟΚ»

Την επιθυμία του να συνεχίσει να φορά τη φανέλα του ΠΑΟΚ εξέφρασε ο Γκόρντον Σίλντενφελντ, ενώ επισήμανε πως η ομάδα βρίσκεται σε επαφές με τον Ρόμπερτ Προσινέτσκι.

Ο Κροάτης αμυντικός μιλώντας στην ιστοσελίδα 24sata.hr, αναφέρθηκε αρχικά στις επαφές του ΠΑΟΚ με τον Προσινέτσκι: «Μίλησα με τον ιδιοκτήτη του συλλόγου, Ιβάν Σαββίδη, και μου είπε πως οι διαπραγματεύσεις έχουν κολλήσει κάπου. Δεν ξέρω ακριβώς τις λεπτομέρειες. Πιστεύω πως είναι δύσκολο να γίνει αυτή η πρόσληψη. Πάντως θα ήθελα πολύ να έρθει στην ομάδα ο Ρόμπερτ Προσινέτσκι».

Παράλληλα μίλησε για το μέλλον του, σημείωσε: «Ο ιδιοκτήτης έχει υποσχεθεί να δυναμώσει την ομάδα και με περιλαμβάνει στα πλάνα του. Πρέπει να καθίσουμε και να δούμε τι θα κάνουμε. Εγώ δεν θέλω με τίποτα να επιστρέψω στη Μόσχα. Θέλω να μείνω στη Θεσσαλονίκη και ελπίζω να συμφωνήσουμε».

Για την κατάκτηση της πρωτιάς στα play offs είπε: «Το χαρήκαμε πολύ και το γιορτάσαμε, ειδικά οι οπαδοί μας πανηγύρισαν πολύ. Δυστυχώς εγώ δεν μπόρεσα να το χαρώ όσο θα ήθελα, γιατί έπρεπε να ενσωματωθώ στην αποστολή της εθνικής ομάδας».

Τέλος, για το δύσκολο έργο του ΠΑΟΚ στα προκριματικά του Champions League, υπογράμμισε: «Καλύτερα να μην το σκέφτομαι. Πιθανοί αντίπαλοί μας στον τρίτο προκριματικό είναι η Λιόν, η Ζενίτ, η Αϊντχόφεν, η Μέταλιστ και η Φενέρμπαχτσε. Προσωπικά θα προτιμούσα την τελευταία γιατί ο ΠΑΟΚ την είχε αποκλείσει στο παρελθόν. Οπότε γιατί όχι και τώρα;».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×