Ολυμπιακός: Κάτι… τρέχει με Μολό

Ο Γιοάν Μολό δεν πήγε σήμερα (24/06) στην προπόνηση της Νανσί με τη γαλλική ομάδα να ενημερώνει πως αυτό συνέβη γιατί συζητά με άλλο σύλλογο και το μυαλό όλων… έτρεξε στον Ολυμπιακό – Για επαφές με συλλόγους της Αγγλίας κάνει λόγο το France Football.

Ένα ακόμα επεισόδιο στο σίριαλ του Γιοάν Μολό ήρθε να προστεθεί τη Δευτέρα. Ο Γάλλος εξτρέμ δεν πήγε στην προπόνηση της Νανσί και η ομάδα του ενημέρωσε επίσημα πως ο παίκτης της απουσίαζε γιατί είναι σε διαπραγματεύσεις με άλλο κλαμπ για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του. Το όνομα του Ολυμπιακού δεν αναφέρεται πουθενά, όμως, το μυαλό όλων πάει απευθείας στους Πειραιώτες που δεδομένα θέλουν τον παίκτη.

«Ο Μολό ο οποίος βρίσκεται σε συζητήσεις με μια ομάδα ήταν απών από την προπόνηση της Δευτέρας. Εάν οι διαπραγματεύσεις δεν καταλήξουν κάπου τότε θα επιστρέψει στις προπονήσεις την επόμενη εβδομάδα και θα πάρει μέρος στο στάδιο προετοιμασίας», αναφέρει η ενημέρωση της Νανσί, κάτι που σημαίνει πως η ομάδα με την οποία συζητά ο Μολό έχει ήδη συμφωνήσει με τους Γάλλους, αλλιώς δεν υπήρχε περίπτωση να δοθεί άδεια στον παίκτη για επαφές με άλλο σύλλογο.

Τον κοιτάζουν και οι Άγγλοι

Από εκεί και πέρα, την κατάσταση περιπλέκει δημοσίευμα του France Football το οποίο αναφέρει ότι για τον Γιοάν Μολό ενδιαφέρονται ομάδες από την Premier League. Όπως αναφέρει το έγκυρο γαλλικό περιοδικό, ο Μολό είναι στο «στόχαστρο» των Φούλαμ, Σαουθάμπτον και Κρίσταλ Πάλας, ενώ γίνεται λόγος και για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, υποστηρίζοντας όμως πως δύσκολα θα προχωρήσει το θέμα με την ελληνική ομάδα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×