Καμαρά: «Περιμένω τον ΠΑΟΚ, ρώτησε και ο Ολυμπιακός»

Στο... ακουστικό του περιμένει ο Αμντούλ Καμαρά για το αν θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ, ενώ αποκάλυψε πως και ο Ολυμπιακός ρώτησε γι’ αυτόν.

Με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Σπορ του Βορρά», ο Αφρικανός άσος επισήμανε πως θέλει να μείνει στον ΠΑΟΚ.

«Περιμένω από μέρα σε μέρα ενημέρωση από τον μάνατζέρ μου για να συνεχίσω και του χρόνου στον ΠΑΟΚ. Εγώ θέλω να μείνω και ελπίζω ότι όλα θα πάνε καλά. Ο Καρίμ Ακλίλ ήταν τις προηγούμενες μέρες στη Θεσσαλονίκη και συναντήθηκε με τον Γκέρμαν Τσιστιακόφ, ο οποίος του είπε ότι ο ίδιος θέλει να με κρατήσει στον ΠΑΟΚ, αλλά πρέπει να δώσει το ΟΚ και ο νέος προπονητής, ο οποίος ξέρω ότι είναι σπουδαίο όνομα και με μεγάλη εμπειρία.

Ο μάνατζέρ μου με ενημέρωσε ότι ο Ολυμπιακός τον είχε ρωτήσει για μένα. Εγώ δεν μίλησα ποτέ με κανέναν όμως. Ούτε ή άλλως εγώ θέλω να μείνω στον ΠΑΟΚ. Και αν πρέπει να διαλέξω μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού, προτιμώ τον ΠΑΟΚ. Η Σοσό δεν είναι πρόβλημα. Με αφήνει να μείνω δανεικός στον ΠΑΟΚ άλλον έναν χρόνο. Μου έχουν πει ότι θέλουν το καλύτερο δυνατό για μένα, και αυτό πιστεύω εγώ ότι είναι ο ΠΑΟΚ», ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Θέλω να μείνω για να κερδίσουμε τίτλους. Είναι μεγάλη η πρόκληση της νέας σεζόν και υπάρχει ένα πολύ ελκυστικό πρότζεκτ στον ΠΑΟΚ. Μου άρεσε η ομάδα, ο κόσμος, οι συμπαίκτες, η Θεσσαλονίκη. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα και πιστεύω ότι είναι η καλύτερη δυνατή επιλογή για μένα. Θέλω να μείνω για να βοηθήσω να επιτευχθούν οι υψηλοί στόχοι που υπάρχουν και να δείξω ότι μπορώ να προσφέρω πολλά περισσότερα από όσα πέρυσι που ήμουν στην ομάδα μόνο μισή σεζόν».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×