Οικονομόπουλος: «Να κοιτάξουμε μπροστά»

Ο ποδοσφαιριστής του Άρη, Μπάμπης Οικονομόπουλος ξεκαθάρισε πως ο Άρης θα πρέπει να αφήσει πίσω του το κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα.

Για το ματς με το Λεβαδειακό, είπε μεταξύ άλλων: «Δεν πρέπει να απογοητευόμαστε. Άμα το κάνουμε δεν θα υπάρχει θετική συνέχεια».

Για την αλλαγή προπονητή: «Καλώς η κακώς, η ομάδα χρειαζόταν μια αλλαγή και αυτή έχει αλλάξει την ψυχολογία μας. Αυτή τη στιγμή, υπάρχει μια ελευθερία κινήσεων γενικά στην ομάδα. Γίνεται ένα νέο ξεκίνημα και ο προπονητής προσπαθεί να περάσει κάποια πράγματα. Στη συνέχεια θα μας βοηθήσει ακόμα περισσότερο, για να βγάλουμε αυτά που μπορούμε στο γήπεδο. Δεν ξέρω αν έφταιξε η πίεση. Δυστυχώς δεν πήραμε το αποτέλεσμα, αλλά προσπαθήσαμε πάρα πολύ.

Για το ότι ο Άρης δέχτηκε ένα ακόμη γκολ από στημένο: «Είναι θέμα συγκέντρωσης. Πρέπει να το δουλέψουμε πολύ περισσότερο. Είναι κρίμα να τρώμε τέτοια γκολ», ενώ συμπλήρωσε ακόμα: «Κοιτάμε το επόμενο ματς, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο, αλλιώς δεν θα υπάρχει αύριο».

Για τη διαιτησία του Σπάθα: «Υπήρχαν κάποια σφυρίγματα που δεν μας άρεσαν, αλλά πρέπει να κοιτάξουμε την ομάδα μας. Να παίξουμε σωστό ποδόσφαιρο. Αν δείξουμε αυτό που μπορούμε, δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν αντίπαλο».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×