Μετζανί: «Για το καλύτερο του Ολυμπιακού»

Την άποψη ότι οι παίκτες του Ολυμπιακού πρέπει να προσπαθούν για το καλύτερο εξέφρασε ο Καρλ Μετζανί, αμέσως μετά τη νίκη της ομάδας του επί της Βέροιας για την 7η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Αναλυτικά, τα όσα είπε:

Για την εύκολη νίκη μετά από ένα δύσκολο ευρωπαϊκό παιχνίδι: «Παιχνίδια όπως αυτό δεν είναι εύκολο να τα προετοιμάσεις, όταν μεσοβδόμαδα έχεις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις, όπως είχαμε εμείς με την Αντερλεχτ. Νομίζω ότι παίξαμε πολύ καλά σήμερα, κάναμε την προετοιμασία μας με το καλύτερο δυνατό τρόπο και ήρθαμε έτοιμοι για μία ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα. Φανήκαμε δυνατοί, συγκεντρωμένοι, καταφέραμε να σκοράρουμε αρκετά νωρίς, να πάρουμε το προβάδισμα και να το διατηρήσουμε. Στην πορεία καταφέραμε με τον τρόπο παιχνιδιού μας να προσφέρουμε και θέαμα για τους φιλάθλους μας»

Για το γεγονός ότι για ακόμα ένα παιχνίδι ο Ολυμπιακός δεν δέχεται γκολ: «Πράγματι, η άμυνα δείχνει παιχνίδι με παιχνίδι να 'δένει' ολοένα και περισσότερο και να γίνεται καλύτερη. Καταφέραμε να μη δεχθούμε γκολ σήμερα και γενικά στα τελευταία ματς έχουμε δεχθεί μόνο ένα τέρμα. Ότι κατακτάμε νίκες οφείλεται στη λειτουργία όλης της ομάδας. Ο προπονητής μας ζητάει να είμαστε συγκεντρωμένοι από τον τερματοφύλακα, μέχρι και τον επιθετικό. Αυτό προσπαθούμε να κάνουμε και παιχνίδι με παιχνίδι θα είμαστε γινόμαστε καλύτεροι».

Για το ροτέισον στην 11αδα: «Είναι σημαντικό για τον Ολυμπιακό που έχει παίκτες που μπορούν να μπουν στην 11αδα και να αποδίδουν εξίσου καλά, όταν η ομάδα δίνει τρία παιχνίδια σε μία βδομάδα. Νομίζω ότι όλοι πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι, όλοι πρέπει να μπαίνουν στο γήπεδο και να αποδίδουν αυτό που χρειάζεται η ομάδα και οφείλουμε όλοι να συνεχίσουμε έτσι προσπαθώντας για το καλύτερο».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×