Σισέ: «Υπάρχει ελπίδα»

Για πρώτη φορά με δηλώσεις του, ο Τζιμπρίλ Σισέ αφήνει ανοικτό «παράθυρο» παραμονής στον Παναθηναϊκό.

Ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος και αρχηγός των «πρασίνων» παραχώρησε συνέντευξη στο «Opap TV» και υποστήριξε ότι δεν έχει πάρει την τελική του απόφαση για το τι θα κάνει το καλοκαίρι. Ο Σισέ τόνισε ότι θα φανεί στο μέλλον τι θα γίνει καθώς «πάντα υπάρχει ελπίδα, δεν μπορώ να ξέρω τώρα τι θα γίνει», όπως είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο Γάλλος επιθετικός μίλησε για το πώς χάθηκε ο φετινός τίτλος για τον Παναθηναϊκό, ενώ ευχαρίστησε τους φιλάθλους του «τριφυλλιού» για τα όσα έχουν κάνει για εκείνον ως τώρα. Επίσης, ο Σισέ χαρακτήρισε πολύ καλή την απόφασή του να έρθει στους «πράσινους» και τόνισε ότι δεν έχει μετανιώσει για τον ερχομό του στην Ελλάδα.

«Χάσαμε τους βαθμούς ανόητο από το ξεκίνημα της χρονιάς. Το μόνο που έχουμε να πετύχουμε τώρα είναι η έξοδος της ομάδας στο Champions League της επόμενης χρονιάς. Οι ισοπαλίες που μπορούσαμε να αποφύγουμε, όπως με την Ξάνθη και με την Λάρισα στην έδρα μας, είναι αυτοί που μας κοστίζουν τώρα που φτάσαμε στο τέλος της χρονιάς», υποστήριξε αρχικά ο Σισέ.

«Θεωρώ ότι εμείς είμαστε καλύτερη ομάδα από τον Ολυμπιακό όμως τώρα αυτοί πήραν το πρωτάθλημα και όχι εμείς», συμπλήρωσε ο Γάλλος και εξήγησε τι συνέβη τη φετινή σεζόν: «Αυτό που έγινε φέτος, δεν είναι η πραγματικότητα σε σχέση με αυτό που πιστεύω εγώ. Αυτό κάνει την καρδιά μου να πονά, γιατί εγώ δε θέλω να χάνω. Πλέον, μόνο το εισιτήριο για το Champions League είναι ο στόχος μας».

Στη συνέχεια, ο Τζιμπρίλ Σισέ επισήμανε: «Στην Ελλάδα υπάρχουν αρκετοί ποδοσφαιριστές που έχουν υψηλή ποιότητα. Τα όσα συμβαίνουν γύρω από το ποδόσφαιρο είναι το πρόβλημα με το πρωτάθλημά σας. Μέσα στο γήπεδο τα πράγματα βρίσκονται σε καλό επίπεδο, το άσχημο είναι ότι γίνονται αρκετά έξω από αυτό».

Για το αν έχει μετανιώσει που ήρθε στην Ελλάδα, συμπλήρωσε: «Σε καμία περίπτωση δεν μετανιώνω που επέλεξα να έρθω στην Ελλάδα. Πιστεύω ότι ήταν μια πάρα πολύ καλή απόφαση αυτή που πήρα πριν από δύο χρόνια».

Ενώ για τον κόσμο του Παναθηναϊκού, πρόσθεσε: «Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο του Παναθηναϊκού για όλα όσα κάνει για μένα, για την αγάπη που μου έχει δείξει και τους υπόσχομαι ότι ως το τέλος θα παλέψουμε για να κερδίσουμε μια θέση στο επόμενο Champions League».

Τέλος, αναφορικά με το θέμα της παραμονής του ή όχι στους «πράσινους», απάντησε: «Υπάρχει πάντα ελπίδα, τι πρόκειται να γίνει όμως δεν μπορώ να το ξέρω. Για την ώρα δεν μπορώ να πω τίποτα για αυτό το θέμα. Το μέλλον είναι αυτό που θα δείξει».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×