Παναιτωλικός: Στα… βαθιά ο Μπούντιμιρ

Στην αποστολή του Παναιτωλικού για τον εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΟΚ αναμένεται να είναι ο Μάριο Μπούντιμιρ, ελλείψει κι άλλων λύσεων στην επιθετική γραμμή των «καναριών».

Ο Κροάτης επιθετικός θα αποτελέσει τον δεύτερο στράικερ της αποστολής, αφού ο Μάουρο Πόρι για μια ακόμα ημέρα έκανε θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα όντας νοκ-άουτ, την ώρα που ο Μίλαν Μπόγιοβιτς είναι εκτός λόγω τιμωρίας ενώ την Τετάρτη (08/01) προπονήθηκε ατομικά για προληπτικούς, ωστόσο, λόγους. Συνεπώς, ο Μπούντιμιρ που προπονείται χωρίς προβλήματα και είναι σε καλά επίπεδα φυσικής κατάστασης θα είναι ανάμεσα στις επιλογές του Χάβου. Ο τεχνικός του Παναιτωλικού άλλωστε δεν έχει άλλα προβλήματα καθώς όλοι οι ποδοσφαιριστές του προπονούνται χωρίς απρόοπτα.

Από εκεί και πέρα, ο Παναιτωλικός ανακοίνωσε πως θα υπάρχει εκδοτήριο στην Τούμπα για τις ανάγκες των οπαδών του. «Οι φίλαθλοι του Παναιτωλικού που θα βρεθούν την Κυριακή στο γήπεδο της Τούμπας για να παρακολουθήσουν τον αγώνα πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ, θα φιλοξενηθούν στη Θύρα 8. Έξω από τη θύρα θα λειτουργήσει εκδοτήριο και η τιμή του εισιτηρίου είναι 10 ευρώ», αναφέρει η σχετική ενημέρωση της ΠΑΕ.

Δείτε βίντεο από όλο τον πλανήτη

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×