Εργοτέλης: Πήρε θέση για το θέμα του Αθανασίου

Μεγαλύτερη διάσταση από ότι έπρεπε θεωρούν οι διοικούντες τον Εργοτέλη πως πήρε το θέμα με τον Γρηγόρη Αθανασίου.

Οι Κρητικοί με ανακοίνωσή τους μίλησαν για ένα εσωτερικό θέμα που διαστρεβλώθηκε και αλλοιώθηκε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Προς αποκατάσταση της αλήθειας σχετικά με το θέμα Αθανασίου που ανέκυψε χθες ξεκαθαρίζουμε τα εξής:

Η διοίκηση είναι απογοητευμένη με τη διάσταση που πήρε ένα εσωτερικό θέμα της ομάδας, που μάλιστα παρουσιάστηκε αλλοιωμένο.

Στο πλαίσιο κατ’ ιδίαν συναντήσεων που είχε η διοίκηση με ποδοσφαιριστές με αντικείμενο την έως τώρα πορεία της ομάδας, κλήθηκε και ο εκ των αρχηγών, Γρηγόρης Αθανασίου.

Με τον ποδοσφαιριστή συζητήθηκε το θέμα της δυσαρέσκειας που εκφράζει το τελευταίο διάστημα εντός της ομάδας για το γεγονός ότι στις δυο τελευταίες αναμετρήσεις δεν αγωνίστηκε.

Στο πλαίσιο της κουβέντας Ο ΙΔΙΟΣ ΡΩΤΗΣΕ εάν υπάρχει πλάνο απόκτησης άλλου τερματοφύλακα και η απάντηση της διοίκησης ήταν ειλικρινής και καταφατική. Με δεδομένο ότι το συμβόλαιό του λήγει τον προσεχή Ιούνιο κι είναι λογικό να έχει έναν παραπάνω λόγο να αγωνίζεται, ο Αθανασίου ερωτήθηκε εάν είναι διατεθειμένος να διεκδικήσει επί ίσοις όροις, τόσο με τον Καβουσάκη όσο και με το πιθανό νέο απόκτημα, φανέλα βασικού χωρίς γκρίνιες και παράπονα. Ειδάλλως, εάν νομίζει ότι αδικείται, μπορεί να βρει ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του.

Σεβόμαστε και αναγνωρίζουμε την προσφορά του Αθανασίου στον Εργοτέλη και τον θέλουμε στην ομάδα, ακόμα και μετά τη λήξη του συμβολαίου του τον προσεχή Ιούνιο, αρκεί να θεωρεί τον εαυτό του ίσο προς ίσο με τους συμπαίκτες του».

Δείτε βίντεο από όλο τον πλανήτη

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×