Παναθηναϊκός: Ξεκαθαρίζει για Αμπέντ

Κρίσιμος είναι ο Μάρτιος για το μέλλον του Μεντί Αμπέντ στον Παναθηναϊκό και το αν ο Αλγερινός θα παραμείνει στο «τρφύλλι».

Οι εμφανίσεις που έχει κάνει ο Μεντί Αμπέντ με τον Παναθηναϊκό έχουν πείσει τους «πράσινους» πως πρόκειται για έναν χρήσιμο ποδοσφαιριστή ο οποίος μπορεί να δώσει πολλές λύσεις στην ομάδα. Ο Αλγερινός, αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού από τη Νιούκαστλ στο «τριφύλλι», μπορεί να εξελιχθεί σε έναν μέσο «πρώτης γραμμής» για την ομάδα του Αναστασίου και στον Παναθηναϊκό θα ήθελαν να επεκτείνουν την παρουσία του στην ομάδα και μετά το τέλος του δανεισμού του.

Για το ζήτημα αυτό αναμένεται να έχει επαφές ο Νίκος Νταμπίζας τόσο με τον εκπρόσωπο του παίκτη, όσο και με τη Νιούκαστλ, με τον Μάρτιο να θεωρείται ο πλέον κρίσιμος μήνας για αυτή την υπόθεση. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο εκπρόσωπος του Αμπέντ θα βρεθεί στην Αγγλία στα τέλη του τρέχοντος μήνα, για να ενημερωθεί από τους ανθρώπους της Νιούκαστλ για το τι σκοπεύουν να κάνουν με τον πελάτη του. Όταν συμβεί αυτό, θα επισκεφθεί την Ελλάδα για να συζητήσει με τους «πράσινους» έχοντας μια βάση στα χέρια του για το μέλλον του Αμπέντ.

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο Onsports TV

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×