«Κληρώνει» για τους τραυματίες

Αύριο (29/03) αναμένονται τα αποτελέσματα των εξετάσεων που έκανε ο Μπομπαντίγια, ενώ θα ξεκαθαρίσει το τοπίο και για τον Πρίττα

Κρίσιμη θεωρείται η αυριανή μέρα (29/03) σε ό,τι αφορά την πορεία των τραυματιών στον Αρη. Ο Ραούλ Μπομπαντίγια, ο οποίος ταλαιπωρείται από ένα χτύπημα στην λεκάνη στο τελευταίο ματς με τον Πανσερραϊκό, όπως είναι γνωστό, αποχώρησε με ενοχλήσεις από το διπλό της Κυριακής (27/03) κόντρα στην Κ-20. Ο Αργεντινός φορ υποβλήθηκε σήμερα σε νέες εξετάσεις και αύριο θα γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχίες εν όψει του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης και οι εξετάσεις έγιναν περισσότερο για προληπτικούς λόγους.

Ο Σάκης Πρίττας, ο οποίος συνεχίζει να έχει ενοχλήσεις στο γόνατο, θα εξεταστεί από το ιατρικό επιτελείο των «κιτρίνων», προκειμένου να ξεκαθαρίσει οριστικά το τοπίο σχετικά με τον τραυματισμό του. Το πιθανότερο είναι ο διεθνής μέσος να χάσει τα τρία τελευταία παιχνίδια της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος.

Σήμερα, τέλος, οι παίκτες του Αρη είχαν ρεπό, ενώ στις προπονήσεις θα επανέλθουν αύριο το πρωί.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×