Συγχαρητήρια απ' όλη την Ελλάδα

Επιστολές συγχαρητηρίων για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, έφτασαν την Δευτέρα (28/03) στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Συγκεκριμένα, επιστολές προς τον πρόεδρο των «ερυθρόλευκων», Βαγγέλη Μαρινάκη, τον τεχνικό της ομάδας, Ερνέστο Βαλβέρδε και τους παίκτες, έστειλε η ΠΕΦΟ Νάξου, η ΕΠΣ Πειραιά, η ΕΠΣ Βοιωτίας, η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, ο ΑΟ Χανιά, ο Πανηλειακός και ο Σύνδεσμος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Ρόδου και Διαγόρα.

Αναλυτικά:

«Η Π.Ε.Φ.Ο. Νάξου με επιστολή που έστειλε, συγχαίρει θερμά για την κατάκτηση του τίτλου, τον Πρόεδρο της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Βαγγέλη Μαρινάκη, τον προπονητή Ερνέστο Βαλβέρδε και τους ποδοσφαιριστές, ενώ παράλληλα ευχαριστεί για την παρουσία του Γιώργου Αμανατίδη στην εκδήλωση που διοργάνωσε για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της».

«Συγχαρητήριες επιστολές προς τον Πρόεδρο της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Βαγγέλη Μαρινάκη για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος, έστειλαν η Ε.Π.Σ. Πειραιά, η Ε.Π.Σ. Βοιωτίας, η Π.Α.Ε. Ολυμπιακός Βόλου, ο Α.Ο. Χανιά, ο Πανηλειακός και ο Σύνδεσμος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Ρόδου και Διαγόρα».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×