Τα βρήκαν με Χουανφράν, Μαντούκα

Οι διοικούντες της ΑΕΚ τα βρήκαν τόσο με τον Χουανφράν όσο και με τον Μαντούκα τους οποίους θα αποπληρώσουν με διακανονισμό.

Το μεγαλύτερο ποσό που οφείλει η ΠΑΕ ΑΕΚ, είναι στον Ισπανό, του οποίου το οφειλόμενο ποσό αγγίζει τις 500.000 ευρώ. Ο Χουανφράν ήταν έτοιμος να προσφύγει στα αρμόδια όργανα με σκοπό να πάρει τα χρήματά του, όμως χθες (28/3), οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία με την Ένωση να καταβάλλει στον ποδοσφαιριστή 250.000 άμεσα και τα υπόλοιπα τον Ιούνιο.

Τη συμφωνία με την ΑΕΚ επιβεβαίωσε στην εφημερίδα «Εξέδρα» και ο ατζέντης του παίκτη, Αρτούρο Κανάλες.

Αναλυτικά: «Είναι αλήθεια ότι ολοκληρώθηκε η συμφωνία. Μόλις με ενημέρωσε γι αυτό ο δικηγόρος που ανέλαβε τις συζητήσεις με την ΑΕΚ. Ο παίκτης θα εισπράξει άμεσα τα μισά από τα χρήματα που του οφείλονται και τα υπόλοιπα δέχτηκε να τα πάρει τον προσεχή Ιούνιο».

Όσον αφορά τον λόγο που ο Χουανφράν δέχτηκε τον διακανονισμό ο Κανάλες τόνισε: «Δεν ήθελε να δημιουργήσει πρόβλημα. Σέβεται την ΑΕΚ».

Το ίδιο συνέβη και στη περίπτωση του Μαντούκα, στον οποίον η ΑΕΚ οφείλει 200.000 ευρώ από το περασμένο Ιανουάριο. Ο πρώην παίκτης των «κιτρινόμαυρων» μίλησε στην «Εξέδρα» για το θέμα: «Είναι αλήθεια ότι συμφώνησα να πληρωθώ τα μισά χρήματα τώρα και τα άλλα μισά το καλοκαίρι. Μπορούσα να κάνω αλλιώς; Η ΑΕΚ για εμένα δεν είναι απλώς μία από τις ομάδες που έχω αγωνιστεί. Δέθηκα με τον κόσμο της. Την αγάπησα και με αγάπησε».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×