ΠΑΟΚ: «Έσπασε» την… κυριαρχία του Γλύκου ο Νάτχο

Ο 26χρονος Ισραηλινός μέσος αναδείχθηκε MVP του «Δικεφάλου» για τον Μάρτιο

Η απόδοση του Μπίμπρας Νάτχο στα ματς του ΠΑΟΚ τον Μάρτιο του χάρισε το βραβείο του MVP της ομάδας, όπως προέκυψε μέσω της ψηφοφορίας των φιλάθλων. Ο 26χρονος Ισραηλινός μέσος κατάφερε να ξεχωρίσει στις αναμετρήσεις του «Δικεφάλου» και αποσπώντας ποσοστό 38%, «έσπασε» την… κυριαρχία του Γλύκου που είχε αποσπάσει το βραβείο τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο.

Αναλυτικά αναφέρεται: «Επειτα από τη δίμηνη κυριαρχία του Παναγιώτη Γλύκου που σηματοδότησε τόσο τη μεγάλη περίοδο φορμαρίσματος του Ελληνα τερματοφύλακα και ταυτόχρονα ανέδειξε ένα προβληματικό διάστημα για την ομάδα, ο τίτλος του πολυτιμότερου παίκτη του μήνα περνά σε άλλα χέρια. Σε αυτά του Μπίμπρας Νάτχο, ο οποίος είναι ο MVP Μαρτίου έπειτα από τον πιο αμφίρροπο διαγωνισμό από την αρχή της σεζόν.

Ο Ισραηλινός μέσος στον πρώτο ουσιαστικά γεμάτο μήνα μετά την έλευσή του και το διάστημα προσαρμογής ανεβάζει συνεχώς την απόδοσή του και ήταν η δική σας επιλογή για το βραβείο του παίκτη του μήνα. Ο Νάτχο συγκέντρωσε το 38% των προτιμήσεών σας αφήνοντας πίσω τον Μίροσλαβ Στοχ που πραγματοποίησε τα καλύτερά του παιχνίδια μετά το ξεκίνημα της σεζόν. Ο Σλοβάκος έμεινε στο 26% και τη δεύτερη θέση μπροστά από τον Γιώργο Τζαβέλλα, ο οποίος πήρε το 21% και προσπέρασε τον Λούκας με 15%.

Η λίστα με τους πολυτιμότερους παίκτες
Σεπτέμβριος: Ζβόνιμιρ Βούκιτς
Οκτώβριος: Μιγκέλ Βίτορ
Νοέμβριος: Πέρεθ Λούκας
Δεκέμβριος: Πέρεθ Λούκας
Ιανουάριος: Παναγιώτης Γλύκος
Φεβρουάριος: Παναγιώτης Γλύκος».

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο Onsports TV

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×