Ολυμπιακός: Θέλει «βόμβα» με Μπόγιαν! (video)

Έτοιμος να κινηθεί για τον δανεισμό του Μπόγιαν Κρκιτς από τη Μπαρτσελόνα παρουσιάζεται, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Ολυμπιακός.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Sportday», στον Ολυμπιακό είναι έτοιμοι να κάνουν το… μεγάλο κόλπο με τον δανεισμό του ταλαντούχου ποδοσφαιριστή από τους Καταλανούς. Ο Μπόγιαν την περασμένη σεζόν είχε δοθεί δανεικός στον Άγιαξ όπου είχε εξαιρετική παρουσία με 32 συμμετοχές, 6 γκολ και 5 ασίστ κι επιστρέφει στη Βαρκελώνη μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας με τους Ολλανδούς. Ο νέος προπονητής των «μπλαουγκράνα» αναμένεται να είναι ο Λουίς Ενρίκε και φαίνεται πως δεν υπολογίζει τον Μπόγιαν ο οποίος οδεύει προς νέο δανεισμό.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, αυτό είναι και το σημείο που ποντάρει ο Ολυμπιακός. Το γεγονός ότι μπορεί να προσφέρει στον ποδοσφαιριστή την ευκαιρία να παίξει σε υψηλό επίπεδο και στο Champions League, είναι ένα συν για τους «ερυθρόλευκους» που έχουν ένα ακόμα όπλο σε αυτή την περίπτωση. Το γεγονός ότι ο Μίτσελ έχει εξαιρετικές σχέσεις με τον Λουίς Ενρίκε, ο οποίος μπορεί να πείσει τον ποδοσφαιριστή να συνεχίσει ως δανεικός την καριέρα του στο λιμάνι. Αναμφίβολα, αν η περίπτωση του Μπόγιαν προχωρήσει τότε θα είναι μια σούπερ κίνηση για τον Ολυμπιακό και θα τον ανεβάσει επίπεδο ενόψει της νέας χρονιάς.

Δείτε τον Μπόγιαν εν δράσει…

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×