Ολυμπιακός: «Μάχη» με Σουόνσι για Ντιόπ!

Σύμφωνα με τον διεθνή Τύπο, ο Ολυμπιακός απέκτησε… αντίζηλο στην προσπάθεια απόκτησης του Πάπε Ντιόπ από τη Λεβάντε, καθώς η Σουόνσι είναι έτοιμη να καταθέσει επίσημη πρόταση στους Ισπανούς για τον παίκτη.

Κι ενώ φαινόταν πως ο Ολυμπιακός έχει τον πρώτο λόγο για να αποκτήσει τον Πάεπ Ντιόπ από τη Λεβάντε, τα δημοσιεύματα από Ισπανία και Βρετανία την Τρίτη (13/05) ήρθαν να περιπλέξουν την κατάσταση. Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στα διεθνή ρεπορτάζ, η Λεβάντε δεν προτίθεται να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή με πρόταση μικρότερη των 3 εκατ. ευρώ, την ώρα που οι «ερυθρόλευκοι» παρουσιάζονται να προσφέρουν ένα ποσό κοντά στα 2 εκατ. ευρώ.

Την ίδια ώρα, έχουν πληθύνει τα δημοσιεύματα που θέλουν τη Σουόνσι έτοιμη να καταθέσει μια πολύ δελεαστική προσφορά στους Ισπανούς έτσι ώστε να κάνει δικό της τον Ντιόπ. Το θετικό σε όλη αυτή την ιστορία για τον Ολυμπιακό, που δεδομένα θέλει τον παίκτη, είναι πως έχει να προσφέρει κάποια πράγματα τα οποία δεν μπορούν να δώσουν οι Βρετανοί.

Πρώτα από όλα, το κίνητρο του να αγωνιστεί ο Ντιόπ στο Champions League αλλά και το γεγονός ότι θα παίξει σε ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό, του δίνουν το προβάδισμα και παράλληλα την αισιοδοξία πως θα κερδηθεί η «μάχη» με τους Ουαλούς για την απόκτηση του 28χρονου διεθνούς Σενεγαλέζου μέσου.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×