Γκιγέρμο: Αποχαιρέτισε τη Βέροια με... αιχμές

Παρελθόν από τη Βέροια και επίσημα αποτελεί ο Γκιγέρμο Πέρεζ, με τον Ισπανό μέσο να αποχαιρετά τους φιλάθλους με μήνυμά του στο Facebook, ενώ άφησε και αιχμές για την αντιμετώπιση της διοίκησης στο πρόσωπό του.

Ο 26χρονος μέσος μετά από μια εκπληκτική σεζόν το 2012-13, στάθηκε άτυχος και τραυματίστηκε μένοντας εκτός δράσης. Και σε αυτό το διάστημα άφησε να εννοηθεί πως επίσημα η «Βασίλισσα του Βορρά» δεν του συμπαραστάθηκε.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο Γκιγέρμο:

«Θέλω να σας πω ότι ολοκλήρωσα το συμβόλαιό μου με την ΠΑΕ Βέροια. Είναι επίσημο. Αλλά εδώ υπάρχει κάτι πιο σημαντικό από τα χρήματα, το ποδόσφαιρο ή την επιχείρηση. Είναι ο σεβασμός μεταξύ των ανθρώπων, μεταξύ μας.

Ήταν, ίσως, η πιο δύσκολη χρονιά στην καριέρα μου και την έχω ζήσει μόνος μου. Ένιωσα μόνος από την πρώτη μέρα που έκανα την επέμβαση στο γόνατό μου (εκτός από τους συναδέλφους μου και την σύντροφό μου). Κρατάω πολλά πράγματα επειδή πιστεύω ότι ο χρόνος μας φέρνει πίσω ότι κάνουμε. Απλά για να γράψει ότι οι μέρες μου στη Βέροια ήταν μεγάλες. Ένιωσα σαν στο σπίτι μου. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους σας. Θα σας δω και πάλι, σύντομα».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×