ΑΕΛ Καλλονής: «Ανοικτά» τρία μέτωπα

Να… ξεκαθαρίσουν οι περιπτώσεις των Περόνε, Ζακουανί και Μαρσέλο περιμένουν οι Λέσβιοι, προκειμένου να προχωρήσουν οι μεταγραφές

Ο σχεδιασμός του ρόστερ της νέας σεζόν αποτελεί προτεραιότητα στην Καλλονή, με τις προπονήσεις να έχουν ολοκληρωθεί. Ο Γιάννης Ματζουράκης σε συνεργασία με τη διοίκηση προσπαθούν να συμπληρώσουν το… παζλ της νέας αγωνιστικής περιόδου έχοντας ρίξει πρωτίστως το βάρος στις περιπτώσεις των παικτών που βρίσκονται στην ομάδα αλλά δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα φοράνε τη φανέλα της και του χρόνου.

Συγκεκριμένα, πριν… βάλουν μπρος τις μηχανές για την μεταγραφική ενίσχυση θα πρέπει πρώτα να έχει κλείσει το ζήτημα με τα ανοικτά… μέτωπα των Περόνε, Ζακουανί και Μαρσέλο. Αναφορικά με τον πρώτο, οι πιθανότητες να μείνει είναι λίγες καθώς η πρόταση που του έχει γίνει δεν φαίνεται να τον ικανοποιεί οικονομικά. Ωστόσο, ακόμη δεν έχει δώσει την τελική του απάντηση, ενώ τις προσεχείς ημέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει και το τι μέλλει γενέσθαι με τους δυο αμυντικούς ώστε να καταρτιστεί στη συνέχεια η λίστα με τους μεταγραφικούς στόχους.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×