«Είχαμε ποιότητα και διάρκεια»

Αν και υπήρξαν αλλαγές στο ρόστερ του Ολυμπιακού, οι Πειραιώτες έδειξαν πως είχαν την ποιότητα για να κατακτήσουν τον τίτλο, σύμφωνα με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο.

Το μεσημέρι της Πέμπτης (31/3) έλαβε χώρα εκδήλωση χορηγού εταιρείας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, στην οποία τιμήθηκε η ομάδα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Συγκεκριμένα, παρόντες ήταν οι Αβραάμ Παπαδόπουλος, Όλοφ Μέλμπεργκ, Αριέλ Ιμπαγάσα και Νταβίντ Φουστέρ.

Στο τέλος της εκδήλωσης οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού προέβησαν σε δηλώσεις, με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο να παίρνει πρώτος το λόγο.

«Ήμασταν μια ομάδα που είχε ποιότητα και διάρκεια. Δείξαμε ότι θέλουμε αυτό το πρωτάθλημα. Αν και η ομάδα ήταν καινούρια είχε την ποιότητα για να πάρει τον τίτλο. Το σημαντικό είναι να παίρνεις το πρωτάθλημα. Υπήρχαν δυσκολίες αλλά ο Ολυμπιακός τις ξεπερνάει. Το φετινό πρωτάθλημα ήταν δύσκολο γιατί υπήρχαν αλλαγές παντού. Το ρόστερ άλλαξε πολύ. Παρ’ όλα αυτά παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και αν εξαιρέσουμε κάποια διαστήματα η ομάδα ήταν  πολύ καλή» τόνισε αρχικά ο διεθνής αμυντικός.

Στη συνέχεια αναφορικά με το κίνητρο της ομάδας στα εναπομείναντα ματς επεσήμανε:

«Γνωρίζουμε ότι ο Ολυμπιακός θέλει να κερδίζει και ματς που δεν έχουν βαθμολογικό ενδιαφέρον. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στα ματς που μένουν, ώστε να τα κερδίσουμε και να κλείσει η χρόνια καλά».

Τέλος, για τις προσωπικές του βλέψεις και επιτυχίες υπογράμμισε:

«Οι προσωπικές μου επιτυχίες συνδυάζονται με τις επιτυχίες της ομάδας. Είναι μια από τις καλύτερες χρονιές στην καριέρα μου ελπίζω και οι υπόλοιπες να είναι ανάλογες και ακόμη καλύτερες».

Διαβάστε επίσης τις δηλώσεις των

Όλοφ Μέλμπεργκ

Αριέλ Ιμπαγάσα

Νταβίντ Φουστέρ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×