Παναθηναϊκός: Τα είπε με Αναστασίου ο Καραγκούνης

Τηλεφωνική επαφή με τον Γιώργο Καραγκούνη είχε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, αναλύοντας το πλάνο της ομάδας για τη νέα σεζόν με αυτόν στο ρόστερ – Θετικό το κλίμα, τελειώνει άμεσα το θέμα

Ένα ακόμα βήμα για την επιστροφή του Γιώργου Καραγκούνη στον Παναθηναϊκό έγινε την Παρασκευή (30/05). Ο Γιάννης Αναστασίου ήταν αυτός που μίλησε με τον αρχηγό της Εθνικής ομάδας, στη δεύτερη επαφή των «πράσινων» με τον «Κάρα» μέσα σε 48 ώρες. Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» ανέλυσε διεξοδικά στον έμπειρο μέσο το πώς σκέφτεται την ομάδα έχοντας και αυτόν στο ρόστερ, εξηγώντας του δηλαδή τόσο το πώς έχει σχεδιάσει να αγωνίζεται ο Παναθηναϊκός τη νέα σεζόν αλλά και το ποιος θα είναι ακριβώς ο ρόλος του Καραγκούνη τόσο στο χορτάρι όσο και στα αποδυτήρια.

Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, πως ακόμα δεν έχει γίνει καμία συζήτηση γύρω από το οικονομικό κομμάτι της πιθανής συμφωνίας του Γιώργου Καραγκούνη με τον Παναθηναϊκό. Το θετικό στο συγκεκριμένο θέμα, είναι πως υπάρχει πάρα πολύ καλή διάθεση και από τις δυο πλευρές για τη συνεργασία που ενδεχομένως να έχουν. Το σίγουρο είναι, όπως αναφέρουν κι από το «τριφύλλι», πως το θέμα θα τελειώσει άμεσα. Οι δυο πλευρές θέλουν να κλείσει το ζήτημα, είτε θετικά με την επιστροφή του «Κάρα» στην ομάδα, είτε αρνητικά, πριν από τη σέντρα στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας.

Συνεπώς, το επόμενο 10ήμερο θα είναι απόλυτα κρίσιμο για το αν θα πραγματοποιηθεί η επιστροφή του Γιώργου Καραγκούνη στον Παναθηναϊκό!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×