Λεβαδειακός: «Σύμμαχος» ο χρόνος για Μάντζιο

Οι ιθύνοντες των Βοιωτών θεωρούν πως όσο ο 31 ετών επιθετικός δεν έχει αξιόλογη πρόταση από αλλού, τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες παραμονής του

Οι 29 του συμμετοχές και τα 12 τέρματα που σημείωσε τη σεζόν 2013-14 τον έφεραν ανάμεσα στους πιο παραγωγικούς παίκτες της Super League. Ο λόγος για τον Βαγγέλη Μάντζιο που ολοκλήρωσε με επιτυχία τη σεζόν με τη φανέλα του Λεβαδειακού και όλα έδειχναν πως η παρουσία του στους Βοιωτούς έχει ολοκληρωθεί.

Άλλωστε ο ίδιος έχει εκφράσει την επιθυμία να συνεχίσει αλλού την καριέρα του, όντας «ανοικτός» σε προτάσεις. Ωστόσο, με τον Ιούνιο να φτάνει στο τέλος του, ο έμπειρος στράικερ δεν έχει την πρόταση που θα περίμενε ακόμη, κάτι που αυξάνει την αισιοδοξία των Βοιωτών. Οι διοικούντες τον Λεβαδειακό θεωρούν πως όσο κυλούν οι μέρες και ο Μάντζιος δεν έχει την πρόταση που θα τον ικανοποιούσε, τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες παραμονής του και ισχυροποιείται η θέση τους, διαπραγματευτικά, καθώς αναμένεται να τον προσεγγίσουν σύντομα εφόσον δεν υπάρξει εξέλιξη από αλλού.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×