Παπάζογλου: «Θα έρθουν και τα αποτελέσματα» (video)

Φυσιολογικές θεωρεί ο στράικερ του Ολυμπιακού τις ήττες στα φιλικά καθώς μέχρι να βρει «χημεία» η ομάδα είναι δύσκολα, όπως τόνισε ο ίδιος

Δεν φαίνεται να ανησυχεί ο Θανάσης Παπάζογλου παρά την ήττα του Ολυμπιακού με 2-0 από την Κράσνονταρ στο πρώτο φιλικό των «ερυθρόλευκων». Ο στράικερ των Πειραιωτών στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα εμφανίστηκε ψύχραιμος και τόνισε πως τα ατυχή αποτελέσματα είναι φυσιολογικά στην αρχή της προετοιμασίας και σταδιακά θα έρθουν και οι νίκες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Συμφωνείς ότι αυτή η περίοδος δεν είναι κατάλληλη να συζητάμε για αποτελέσματα, αλλά για τη δουλειά που γίνεται; «Είναι το ξεκίνημα μιας χρονιάς. Πάντα στην αρχή είναι δύσκολα. Μέχρι να βρεθεί ο ένας ποδοσφαιριστής με τον άλλο, μέσα από τις προπονήσεις, μέσα από τα φιλικά. Σίγουρα θα έρθουν και αποτελέσματα που δεν είναι ευνοϊκά για εμάς. Εμείς κοιτάμε να δουλεύουμε ολοένα και περισσότερο και να βελτιώνουμε την εικόνα μας και την εικόνα της ομάδας και νομίζω ότι τα αποτελέσματα θα έρθουν γρήγορα».

Ποιες είναι οι πρώτες εικόνες που έχεις από την προετοιμασία; «Είναι όλα πολύ ευχάριστα, υπάρχει πολύ καλό κλίμα, προπονητών, ποδοσφαιριστών, επιτελείου, φροντιστών, όλοι. Στόχος είναι το καλύτερο και αυτό επιτυγχάνεται κάθε μέρα μέσα από τη δουλειά μας».

Σε προσωπικό επίπεδο ποιοι είναι οι στόχοι που θέτεις για την επόμενη σεζόν; «Να βελτιωθώ μαζί με την ομάδα, να δέσω με το σύνολο και να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ».

Δείτε τις δηλώσεις του, μέσω του επίσημου καναλιού του Ολυμπιακού:

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×