Νέα ήττα για ΠΑΟΚ, 2-1 από την Τσβόλε

Το προβάδισμα του πρώτου ημιχρόνου απώλεσε ο ΠΑΟΚ απέναντι στην Τσβόλε για να γνωρίσει την ήττα με 2-1 από την ομάδα της Ολλανδίας.

Δύο ενδεκάδες χρησιμοποίησε ο Άγγελος Αναστασιάδης στη φιλική αναμέτρηση με την Τσβόλε επί ολλανδικού εδάφους. Όπως ήταν φυσικό ο «δικέφαλος» του Βορρά παρουσίασε και δύο πρόσωπο. Στο πρώτο μέρος όπου αγωνίστηκαν οι… βασικοί έδειξε καλή εικόνα φτάνοντας στο υπέρ του 1-0.

Στην επανάληψη όμως, η απόδοσή του έπεσε αισθητά για να γνωρίσει τελικά την ήττα με 2-1 δείχνοντας αρκετά προβλήματα στο αμυντικό κομμάτι σε ό,τι αφορά τις στημένες φάσεις.

Στην τελευταία φάση του πρώτου μέρους, ο Μάρτενς που ήταν από τους καλύτερους του ΠΑΟΚ, έκανε την κάθετη πάσα στον Σπυρόπουλο ο οποίος στην πρώτου εμφάνιση ξεπέρασε τον αντίπαλο γκολκίπερ για να ανοίξει το σκορ.

Στην επανάληψη όμως οι Ολλανδοί ήταν καλύτεροι και έφτασαν γρήγορα στην ισοφάριση, όταν στο 50’ ο Περέιρα με κεφαλιά νίκησε τον Μελισσά. Το τελικό αποτέλεσμα, διαμορφώθηκε στο 65’ από τον Ντέκερ που εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια στην άμυνα του ΠΑΟΚ.

11άδα πρώτου ημιχρόνου: Γιακουμής, Κωνσταντινίδης, Σπυρόπουλος, Βίτορ, Κατσικάς, Κάτσε, Σαββίδης, Μάρτενς, Γκολάσα, Κουλούρης και Αθανασιάδης

11άδα δεύτέρου ημιχρόνου: Μελίσσας, Κιόσε, Μαντούρο, Ρατς, Ποζατζίδης, Τζανδάρης, Παναγιωτούδης, Πολύζος, Παπαδόπουλος, Πόζογλου, Πόποβιτς

{livechat}1265184{/livechat}
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×