Πανθρακικός – Εθνικός Αλεξανδρούπολης 1-0: Συνεχίζει ακάθεκτος!

Μια ακόμα φιλική νίκη (1-0), αυτή τη φορά σε βάρος του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, πέτυχε ο Πανθρακικός στο πλαίσιο της προετοιμασίας του.

Παρουσία περίπου 500 φιλάθλων του στο γήπεδο της Κομοτηνής, με αρκετά παιδιά από την Κ20 αλλά και τον νεοαποκτηθέντα Αράμπα να παίρνει χρόνο συμμετοχής, ο Πανθρακικός συνέχει ακάθεκτος την πορεία του στα φιλικά προετοιμασίας. Η ομάδα του Άκη Μάντζιου επικράτησε 1-0 χάρη στο γκολ που πέτυχε στο 33’ ο Αντώνης Λαδάκης, μετά από πάσα του Ντιγκινί.

Αυτό, ήταν το έκτο φιλικό που έδωσε ο Πανθρακικός στη διάρκεια της προετοιμασίας του, με την ομάδα της Κομοτηνής να μετρά ισάριθμες νίκες χωρίς να έχει δεχθεί κανένα γκολ. Αν μη τι άλλο, ο Άκης Μάντζιος είναι απόλυτα ικανοποιημένος από την ανασταλτική λειτουργία της ομάδας του και περιμένει να δει παρόμοια αποτελέσματα και στα επίσημα παιχνίδια που πλέον πλησιάζουν.

Πανθρακικός: Πασχαλάκης, Χρήστου, Παπαγεωργίου, Ζδράβος – Ρίζος, Λαδάκης, Τριανταφυλλάκος, Καθάριος, Ντιγκινί, Λίτσκας, Φραγκούλης, Μπρένο. Έπαιξαν ακόμη οι Αθανασιάδης, Γκουτσίδης, Αράμπα, Μουζασβίλι, Χελιδώνης, Ψάλτης και Λουτσιάνο.

Εθνικός: Φυσέκης, Θάνος, Κατρανίτσας, Παρασκευάς, Λειβαδιώτης, Κοιλιάρης, Αγγελάκης, Ελληνίδης, Γκαιτατζής, Φλώρος, Τσαμουρλίδης. Έπαιξαν ακόμη οι Αμπραχαμιάν, Συριτούδης, Άχπα, Κοσκολός, Κυριζάκης, Σαραντάκης, Ντόλας, Ξενάκης, Κούρτοβ, Χλωρίδης, Πελτέκης.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×