ΠΑΣ Γιάννινα – Αστέρας Τρίπολης 3-1 (photos+video)

Ανώμαλη… προσγείωση για τον Αστέρα Τρίπολης ο οποίος προηγήθηκε στους «Ζωσιμάδες», αλλά στη συνέχεια υποτάχτηκε στον ΠΑΣ Γιάννινα (3-1) ο οποίος σκόραρε τρεις φορές σε έντεκα λεπτά.

Οι Αρκάδες με το μυαλό στον επαναληπτικό με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ την προσεχή Πέμπτη (28/8) στη Λευκωσία πήραν προβάδισμα με κεφαλιά «ψαράκι» του Χερόνιμο Μπαράλες λίγο πριν λήξει το πρώτο ημίχρονο, αλλά το δεύτερο μέρος ήταν μία εντελώς διαφορετική υπόθεση. Στο 59’ ο Τσάβεζ έφερε το ματς στα ίσα και πριν καλά-καλά καταλάβει η ομάδα του Στάικου Βεργέτη, βρέθηκε πίσω στο σκορ με δράστη τον Μπράνα Ίλιτς στο 67’. Τρία λεπτά αργότερα ο Θοδωρής Τζημόπουλος έδωσε… αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του και στην ουσία έκρινε το αποτέλεσμα!

Κυριαρχία «Άγιαξ» γκολ για Αστέρα

Οι ποδοσφαιριστές του Γιάννη Πετράκη μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση θέλοντας να δείξουν την πρόθεσή τους να κυριαρχήσουν από νωρίς. Στο 12' καταγράφηκε η πρώτη καλή στιγμή για τον ΠΑΣ με τον Τσουκαλά να μην προλαβαίνει να πλασάρει μέσα από την περιοχή. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Γιάκος σούταρε μέσα από την περιοχή μετά από πάσα του Κοροβέση, αλλά η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ. Στο 20' σημειώθηκε η τρίτη καλή στιγμή για τους γηπεδούχους με τον Κοροβέση να μην μετατρέπει σε γκολ την εξαιρετική σέντρα του Ίλιτς. Ο Αστέρας ήταν κάκιστος με το πρώτο του σουτ να έρχεται στο 39' από τον Μάσα. Τρία λεπτά αργότερα ο Ρόλε σέντραρε και ο Μπαράλες με κεφαλιά «ψαράκι» έβαλε κόντρα στη ροή του αγώνα τους φιλοξενούμενους μπροστά στο σκορ.

Επική ανατροπή

Το γκολ που δέχτηκε ο ΠΑΣ δεν επηρέασε ούτε την αγωνιστική του εικόνα, ούτε την ψυχολογία του. Στο 48' οι γηπεδούχοι απείλησαν με τον Τσάβες, με τον Αργεντινό τελικά να ισοφαρίζουν έντεκα λεπτά αργότερα. Ο Ίλιτς έστρωσε για τον μεσοεπιθετικό της ομάδας της Ηπείρου κι αυτός με δυνατό σουτ νίκησε τον Θεοδωρόπουλο για την ισοφάριση. Πριν καλά-καλά συνειδητοποιήσουν τι συμβαίνει, οι φιλοξενούμενοι έμειναν πίσω στο σκορ. Ο Κοροβέσης γύρισε από τα αριστερά για τον Ίλιτς και ο Σέρβος στράικερ απλά έσπρωξε την μπάλα στην ανυπεράσπιστη εστία του γκολκίπερ του Αστέρα. Στο 70', τα Γιάννενα βρήκαν και τρίτο τέρμα. Ο Ντάσιος έκανε τη σέντρα και ο Τζημόπουλος με κεφαλιά σκόραρε για τρίτη φορά μέσα σε πανζουρλισμό! Ο Αστέρας είχε συμβαβιστεί με την ιδέα της ήττας, την ώρα που ο ΠΑΣ είχε πάρει αυτό που ήθελε με αποτέελσμα μέχρι τη λήξη του ματς να μην συμβεί το παραμικρό που να αξίζει σχολιασμό.

Ο κορυφαίος του αγώνα

Ο Μπράνα Ίλιτς φαίνεται ότι θα συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε πέρσι, όταν και ήταν με διαφορά ο κορυφαίος επιθετικός του ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Σέρβος επιθετικός ήταν ο καλύτερος της ομάδας του και του αγώνα, καθώς ήταν μέσα σε όλες τις φάσεις. Αρχικά έκανε την πάσα για τον Τσάβες ο οποίος ισοφάρισε, ενώ ο ίδιος πήρε την μπάλα από τον Κοροβέση στο 67' κι έδωσε προβάδισμα στο συγκρότημα του Πετράκη. Απλά ο πολυτιμότερος...

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Ντάσιος, Τσουκαλάς, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Γιάκος (84' Χαρίσης), Κοροβέσης, Ιλιτς (79' Σαπαλίδης), Στρούνα, Τσάβες (76' Ακόστα), Λίλα.

Αστέρας Τρίπολης (Σταϊκος Βεργέτης): Θεοδωρόπουλος, Κιτοκό, Ζησόπουλος, Γκοϊάν, Παπαχρήστος, Ουσέρο, Τιέ (63' Μουνάφο), Μάσα (74' Πάρα), Φερνάντες (46' Κουρμπέλης), Ρόλε, Μπαράλες

{novavideos}nova/2014-2015/GOAL_PAS_GIANNENA_ASTERAS_TR_240814.mp4{/novavideos}

ΠΑΣ Γιάννινα – Αστέρας Τρίπολης 3-1 (photos+video)
ΠΑΣ Γιάννινα – Αστέρας Τρίπολης 3-1 (photos+video)
ΠΑΣ Γιάννινα – Αστέρας Τρίπολης 3-1 (photos+video)
ΠΑΣ Γιάννινα – Αστέρας Τρίπολης 3-1 (photos+video)
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×