«Μόνο νίκη με Βόλο»

Ο αρχηγός του Άρη, Σέρχιο Κόκε, τόνισε ότι η ομάδα πρέπει να συνεχίσει την καλή δουλειά, ενώ επεσήμανε ότι είναι επιτακτική ανάγκη η νίκη στον επόμενο αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Αρχικά ο Ισπανός επιθετικός είπε: «Όπως φαίνεται το γήπεδο του Αστέρα μου φέρνει τύχη. Το πιο σημαντικό είναι ότι με το γκολ μου βοήθησα την ομάδα να πετύχει μια σημαντική νίκη. Η δουλειά μου ως επιθετικός είναι να σκοράρω και αυτό κάνω».

Για τις πιθανότητες που έχει ο Άρης να μπει στα play off υπογράμμισε: «Δεν έχει νόημα να καθόμαστε και να υπολογίζουμε βαθμούς. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε την καλή δουλειά που γίνεται τον τελευταίο καιρό και να κερδίσουμε στα δύο ματς που υπολείπονται. Το αν θα μπορέσουμε να μπούμε στα play off δεν εξαρτάται από μας αλλά και από τον Ολυμπιακό Βόλου και γι’ αυτό στην επόμενη αγωνιστική θα πρέπει να κερδίσουμε ώστε να δούμε τι θα γίνει στο τελευταίο ματς του πρωταθλήματος».

Τέλος, ερωτηθείς για την διαιτησία: «Η στάση μου για τη διαιτησία είναι να μην σχολιάσω. Οι διαιτητές είναι άνθρωποι και μπορεί κι αυτοί να κάνουν λάθος. Μέχρι σήμερα έχουμε αδικηθεί από κάποιες αποφάσεις της διαιτησίας αλλά ποτέ δεν βγήκα να πω κάτι. Το ίδιο θα κάνω και τώρα και δεν θα αναφερθώ καθόλου στη σημερινή διαιτησία».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×