ΟΦΗ: Τα… φιλικά κέρδη

Παρά την ήττα από τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο, ο Τζενάρο Γκατούζο σημείωσε στο μπλοκάκι του τα θετικά στοιχεία του σαββατιάτικου (6/9) τεστ

Μπορεί ο ΟΦΗ να έφυγε ηττημένος από τον συμπολίτη Εργοτέλη το Σάββατο (6/9) από το Παγκρήτιο με 1-0, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπήρχαν θετικά στοιχεία για τον Τζενάρο Γκατούζο. Ο Ιταλός τεχνικός παρά την ήττα κράτησε τα «συν» από το φιλικό έχοντας τουλάχιστον τρεις παίκτες στην σχετική λίστα.

Το ευχάριστο λοιπόν για τον «Ρίνο» ήταν μεταξύ άλλων η επιστροφή του Ροβίθη σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Ο νεαρός επιθετικός του ΟΦΗ τραυματίστηκε στο φιλικό με τη Ντεν Χάαγκ στο πλαίσιο της προετοιμασίας στην Ολλανδία κι απέναντι στον Εργοτέλη πήρε για πρώτη φορά χρόνο συμμετοχής δείχνοντας πως είναι σε καλή κατάσταση, αντικαθιστώντας στο 58’ τον Τζορτζ.

Επίσης, ο νεαρός στόπερ Φαζός φαίνεται πως κερδίζει σταδιακά την εμπιστοσύνη του προπονητή του καθώς ήδη έχει δείξει καλά στοιχεία από την καλοκαιρινή προετοιμασία. Μάλιστα, αξίζει να επισημανθεί πως μαζί με τους Αντελέγιε και Κάλαϊτζιτς ήταν οι μόνοι που αγωνίστηκαν καθ’ όλη τη διάρκεια του 90λέπτου. Τέλος, στα «συν» συγκαταλέγεται και η εμφάνιση του Φερούζ. Ο νεοαποκτηθείς Σκοτσέζος επιθετικός φόρεσε για πρώτη φορά τη φανέλα της νέας του ομάδας και αγωνιζόμενος σε ολόκληρο το δεύτερο 45λεπτο έδειξε πως μπορεί να αποτελέσει αξιόπιστη λύση για τον «Ρίνο» στην γραμμή «κρούσης».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×