Πλάνα και… νέοι συμπαίκτες

Στην Λάρισα αρχίζουν σιγά - σιγά να το συνειδητοποιούν, μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ, ότι τη νέα χρονιά θα αγωνίζονται στην Football League.

Οι «βυσσινί» μπορεί να μην έχουν υποβιβαστεί και μαθηματικά, αλλά το σίγουρο είναι ότι χρειάζονται κάτι παραπάνω από το… 8ο θαύμα για να παραμείνουν στην κατηγορία.

Αυτό μεταφράζεται στο ότι πρέπει να κερδίσουν και ΑΕΚ και Ολυμπιακό και αντίθετα να χάσουν οι Αστέρας Τρίπολης, Ατρόμητος, Κέρκυρα. Από εκεί και πέρα στην Λάρισα ήδη καταστρώνουν τα σχέδιά τους για την επόμενη μέρα.

Ο Κώστας Πηλαδάκης, ο οποίος είχε προγραμματίσει συνέντευξη Τύπου εφ΄όλης της ύλης για την Παρασκευή (8/4), αλλά ματαιώθηκε λόγω της απεργίας της ΕΣΗΕΑ, μιλάει με τους συνεργάτες του για τον προγραμματισμό της νέας σεζόν. Πάντως αναμένεται να ανοίξει τα χαρτιά του στον Τύπο εντός του επόμενου δεκαημέρου.

Όσον για τις αλλαγές που τυχόν γίνουν στα διοικητικά πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Κώστας Πηλαδάκης ψάχνει για νέους… συμπαίκτες, κρατώντας όμως κλειστά τα χαρτιά του για τις επαφές που κάνει.

Το σίγουρο είναι ότι έχει αντιληφθεί και ο ίδιος πως δεν μπορεί να σηκώσει μόνος του το φορτίο στη Football League, με τα τόσα οικονομικά ανοίγματα που έχει η ομάδα.

Τράβηγμα ο Πανκράτ

Η... συνήθεια των φετινών τραυματισμών για την ΑΕΛ δε λέει να την εγκαταλείψει, καθώς και ο Πανκράτ προσέθηκε στη σχετική λίστα.

Ο Γάλλος άσος τραυματίστηκε στην Τούμπα και αν οι πρώτες εκτιμήσεις έκαναν λογο για θλάση τελικά οι εξετάσεις έδειξαν πως τελικά υπέστη ένα απλό τράβηγμα.

Αυτό σημαίνει ότι θα χάσει λίγες προπονήσεις και αναμένεται να παίξει κανονικά κόντρα στην ΑΕΚ.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×