Συνάντηση για γήπεδα

Η επιτροπή που ασχολείται με την αξιοποίηση των προτάσεων για τη Μίκρα και τους Χορτατζήδες συναντήθηκε με εκπροσώπους επενδυτικής εταιρείας.

Το απόγευμα της Δευτέρας έλαβε χώρα στα γραφεία του Ηρακλή συνάντηση που αφορά το μέλλον του Ηρακλή αναφορικά με τα ακίνητα που ανήκουν στο σύλλογο. Εκπρόσωποι επενδυτικής εταιρείας λοιπόν συναντήθηκαν με την επιτροπή που μελετά και αξιολογεί τις προτάσεις αξιοποίησης της Μίκρας και των Χορτατζήδων.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: «Την Δευτέρα 4/4/2011 και ώρα 19.00 συνήλθε στα γραφεία του Γυμναστικού Συλλόγου Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ σύσσωμη η επιτροπή των γηπέδων του Συλλόγου, παρουσία του κ. Προέδρου και του κ. Αντιπροέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου και συναντήθηκε σε καλό κλίμα με εκπροσώπους επενδυτικής εταιρίας, που ενδιαφέρεται για την ταυτόχρονη αξιοποίηση των ακινήτων του Συλλόγου (Μίκρας και Χορτατζήδων). Λόγω εξελίξεως της διαδικασίας της διαπραγματεύσεως και για την προστασία της, περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν προσεχώς. Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×