Παναθηναϊκός: Το… τρίτο χέρι του Πέτριτς

Πυρ και μανία ήταν στον Παναθηναϊκό με τη διαιτησία του Χαράλαμπου Καλογερόπουλου στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο.

Αν και μέσα στο παιχνίδι οι «πράσινοι» έμειναν πιστοί στο πλάνο τους και δεν παρασύρθηκαν από τα λάθος σφυρίγματα του Αθηναίου διαιτητή, μετά το τέλος του ντέρμπι οι ποδοσφαιριστές του Αναστασίου ήταν ιδιαίτερα ενοχλημένοι. Στα αποδυτήρια παρακολούθησαν ξανά τις φάσεις του παιχνιδιού, τόσο αυτή που καταλογίστηκε το φάουλ από το οποίο προήλθε το γκολ του Ολυμπιακού, όσο κυρίως αυτή στο 94’ όταν κόπηκε ο Ατζαγκούν μόνος προ του Ρομπέρτο, για χέρι του Πέτριτς που δεν έγινε ποτέ.

«Μλάντεν, σου φύτρωσε τρίτο χέρι εκεί βρήκε η μπάλα και έδωσε το φάουλ», έλεγαν στον Κροάτη στράικερ οι υπόλοιποι «πράσινοι» και γελούσαν ειρωνικά με την υπόδειξη του Καλογερόπουλου. Μάλιστα, ο σχολιασμός αυτής της φάσης είχε και συνέχεια με τον Ζέκα να αναρτά στο διαδίκτυο φωτογραφία-κολάζ που έδειχνε τον Πέτριτς να έχει χέρι και στα πλευρά, με τον Πορτογάλο να σχολιάζει ειρωνικά «τώρα κατάλαβα»…

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×