ΑΕΛ Καλλονής: Εισιτήρια και το Σάββατο

Την ευκαιρία να προμηθευτούν τα εισιτήρια του αγώνα με τον Λεβαδειακό και το Σάββατο (1/11) έχουν οι οπαδοί της ΑΕΛ Καλλονής.

Όπως ανακοινώθηκε από την ομάδα του νησιού του Αιγαίου, η διάθεση θα συνεχιστεί το πρωί από τα γραφεία της ΠΑΕ από τις 11:00 μέχρι τις 13:00 και τιμώνται 15 και 25 ευρώ.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«Όσοι επιθυμούν να προμηθευτούν εισιτήριο για την αναμέτρηση της Δευτέρας στις 19:30 με τον Λεβαδειακό θα μπορούν εξυπηρετηθούν από τα γραφεία της ομάδας Ελ. Βενιζέλου 5, Μυτιλήνη από τις 11:00 - 13:00 αύριο Σάββατο.

Οι φίλαθλοί μας από τη Γέρα θα μπορούν να προμηθεύονται εισιτήρια τηλεφωνώντας στο 6946008170

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι €15 (απλό) και €25 (VIP).

* Ενημερώνουμε τους φιλάθλους μας ότι για την αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό την Δευτέρα 3/11 στις 19:30 θα εισέρχονται από τις εξής εισόδους (όπως αναγράφονται στις πόρτες πέριξ του Δημοτικού Σταδίου Μυτιλήνης):

* Κεντρική είσοδος (Πεσμαζόγλου)

* Για κατόχους μεμονωμένων εισιτηρίων για το ΤΜΗΜΑ 1 και για το ΤΜΗΜΑ 2. Για κατόχουςμεμονωμένων εισιτηρίων VIP και προσκλήσεων VIP.

* ΕΙΣΟΔΟΣ 3 (Ε. Βοστάνη)

* Για κατόχους εισιτηρίων διαρκείας VIP και κατόχους διαρκείας ΤΜΗΜΑ 2. Επίσης για δημοσιογράφους φέροντες την αντίστοιχη διαπίστευση που θα τους έχει χορηγηθεί από την ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ.

* ΕΙΣΟΔΟΣ 5 (Ε. Βοστάνη)

* Για κατόχους εισιτηρίων διαρκείας ΤΜΗΜΑ 4 και μεμονωμένων εισιτηρίων ΤΜΗΜΑ 4 και ΤΜΗΜΑ 5 καθώς και κατόχους προσκλήσεων για το ΤΜΗΜΑ 4».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×