«Πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ»

Την ευχή του η εξαιρετική φετινή πορεία στο πρωτάθλημα να έχει συνέχεια την επόμενη σεζόν στο Τσάμπιονς Λιγκ, εξέφρασε ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Το βράδυ της Τρίτης (05/04) έπειτα από πρωτοβουλία του προέδρου των «ερυθρόλευκων», η ΠΑΕ οργάνωσε δείπνο στους χορηγούς της ομάδας. Η εκδήλωση έγινε σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στις προπονητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Π.Α.Ε., Γιάννης Βρέντζος, οι Αντιπρόεδροι Σωκράτης Κομινάκης  και Γιάννης Μώραλης ο Διευθύνων Σύμβουλος της Θρύλος Α.Ε.  Γιώργος Παύλου, ο προπονητής της ομάδας Ερνέστο Βαλβέρδε, ο Τεχνικός Διευθυντής των Ακαδημιών Darko Kovacevic, ο Γενικός Αρχηγός της Ομάδας Τάσος Μητρόπουλος, ο Team Manager Κυριάκος Δουρέκας  και οι ποδοσφαιριστές Αντώνης Νικοπολίδης, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Francois Montesto, Albert Riera και Marco Pantelic  τίμησαν  και αυτοί με τη σειρά τους εκπροσώπους των εταιρειών.

Ο κ. Μαρινάκης είπε στην ομιλία του: «Θα ήθελα- με την ευκαιρία της σημερινής βραδιάς - να σας ευχαριστήσω  για την στήριξη σας στον Ολυμπιακό, μέσω των χορηγικών προγραμμάτων, σε μια ιδιαίτερα δύσκολη οικονομική συγκυρία, όπως την βιώνουμε όλοι τους τελευταίους μήνες.

Πιστεύω ωστόσο, ότι ο Ολυμπιακός με την φετινή του πορεία, την απόδοσή του στο γήπεδο και την κατάκτηση ενός ακόμη Πρωταθλήματος, σας το ανταπέδωσε - αφού κατόρθωσε να είναι Πρωταθλητής και μαθηματικός από την 27η αγωνιστική - ενώ ευελπιστώ για την νέα χρονιά την εξαιρετική μας πορεία, να την παρουσιάσουμε και στο Champions League».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×