Παναιτωλικός: Μαρτίνες, Μορένο και Κάπελ κοντά στον κόσμο

Στην μπουτίκ της ομάδας θα βρεθούν το Σάββατο (15/11) οι τρεις άσοι των Αγρινιωτών προκειμένου να μοιράσουν αυτόγραφα και φωτογραφίες

Την ευκαιρία να δουν από κοντά τρεις εκ των παικτών του Παναιτωλικού θα έχουν το Σάββατο (15/11) οι φίλαθλοι των Αγρινιωτών καθώς οι Μαρτίνες, Μορένο και Κάπελ θα βρεθούν στην μπουτίκ της ομάδας.

Αναλυτικά αναφέρεται: «Ο Νίκολας Μαρτίνες, ο Έρικ Μορένο και ο Λεάντρο Κάπελ, σας περιμένουν στη μπουτίκ του Παναιτωλικού!!! Αύριο Σάββατο στις 12.45 οι τρεις ποδοσφαιριστές μας θα είναι εκεί. Κοντά στους μικρούς και μεγάλους φίλους της ομάδας, να μιλήσουν μαζί τους, να φωτογραφηθούν, να βάλουν την υπογραφή τους σε αυτόγραφα και επίσημα προϊόντα του Παναιτωλικού.

Η μπουτίκ θα είναι ανοικτή από τις 11.00 έως τις 14.00. Έλα και αγόρασε φανέλα στο χρώμα που σου αρέσει: Ριγέ, μπλε, Λευκή! Σορτσάκι, κάλτσες, καπέλο, φόρμα αποστολής, ζακέτα κίτρινη. Επίσης ζακέτα φούτερ και μπλούζα φούτερ. Μπλουζάκι κίτρινο ή μπλε. Σάκο αποστολής, σάκο πλάτης. Διαλέξτε ανάμεσα σε πολλά αξεσουάρ: Μπρελόκ, καπέλα, λάβαρα, σημαίες, κούπες, ρολόι και άλλα είδη. Και για τα παιδιά της Ακαδημίας του Παναιτωλικού, ήρθε το νέο πλήρες σετ, που περιλαμβάνει φανέλα, σορτσάκι, κάλτσες, φόρμα, σακίδιο!!!».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×