Ρούντι: «Θα πρέπει να έχουμε υπομονή και συγκέντρωση»

Ο ποδοσφαιριστής της Skoda Ξάνθη, Ρούντι Γουίλσον μίλησε για το παιχνίδι της 12η αγωνιστικής στο Περιστέρι, με αντίπαλο τον Ατρόμητο.

Ο Πορτογάλος επιθετικός με δηλώσεις του στην κάμερα της Nova, τόνισε πόσο δύσκολος είναι ο αγώνας, αλλά και πως πρέπει να παρουσιαστούν ώστε να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα.

«Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς θα πρέπει να παρουσιαστούμε όλοι πάρα πολύ συγκεντρωμένοι, θα  πρέπει να εμφανιστούμε με καλή συνοχή γιατί αν δεν σκοράρουμε στο πρώτο ημίχρονο θα πρέπει να σκοράρουμε στο δεύτερο και αυτό δεν πρέπει να μας αγχώσει γιατί είναι ένα σημαντικό  παιχνίδι», είπε αρχικά ο Ρούντι και πρόσθεσε:   

«Όπως και είπα και πριν ο Ατρόμητος θα φέρει ένα στυλ παιχνιδιού πολύ δύσκολο για εμάς,  θα πρέπει να έχουμε υπομονή, θα πρέπει να έχουμε την απαραίτητη συγκέντρωση και αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να μην μας αγχώσει το εάν δεν σκοράρουμε στο πρώτο ή στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ατρόμητος θα εμφανιστεί με αρκετή πίεση όπως και όλοι οι άλλοι οι αντίπαλοι μας φυσικά».

Για την διακοπή του πρωταθλήματος και πόσο τους ωφέλησε δήλωσε: «Είχαμε χρόνο ακόμα μια εβδομάδα να προετοιμαστούμε για τον αντίπαλο, πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι, έχουμε δουλέψει πάρα πολύ, όπως είπα και πριν αυτή η εβδομάδα μας ωφέλησε πάρα πολύ».

Ενώ για την νίκη απέναντι στον ΟΦΗ είπε: «Οι νίκες είναι κάτι πολύ σημαντικό, σίγουρα μας βοήθησε πάρα πολύ ψυχολογικά η νίκη με τον ΟΦΗ, αλλά είναι κάτι που πέρασε, πρέπει να κερδίσουμε ξανά τώρα για να νοιώσουμε ξανά το υπέροχο συναίσθημα της νίκης».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×