Περιμένει δύο

Την κατάσταση των Γιώργου Γεωργιάδη και Μπερνάρντ Πάρκερ θα περιμένει ο Παύλος Δημητρίου, ενόψει του αγώνα του Πανσερραϊκού με τον Πανιώνιο την Κυριακή (10/04).

Προβλήματα ενόψει του αγώνα της 29ης αγωνιστικής για τον έμπειρο τεχνικό και τον καταρτισμό της αποστολής για τον αγώνα της Νέας Σμύρνης. Στην προπόνηση της Πέμπτης (07/04) ο Γιώργος Γεωργιάδης αισθάνθηκε ένα «τσίμπημα» στον προσαγωγό κάτι που καθιστά αμφίβολη τη συμμετοχή του στον αγώνα με τον Πανιώνιο.

Η προπόνηση της Παρασκευής (08/04), που θα γίνει το απόγευμα στις 17:00, θα δείξει αν θα μπορέσει ο νεαρός μέσος να μπει στην αποστολή για τον αγώνα της Κυριακής. Πρόβλημα παράλληλα αντιμετωπίζει και ο Μπέρναρντ Πάρκερ καθώς έχει «κληρονομήσει» ένα χτύπημα στο μηρό από τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, προφυλάχθηκε κατά τη διάρκεια της εβδομάδας και σήμερα θα φανεί η κατάστασή του.

Τέλος, σίγουρα απών από την αναμέτρηση με τους «κυανέρυθρους» θα είναι ο Ζόλταν Κις, που έχει πρόβλημα στους προσαγωγούς. Ο μέσος των «λιονταριών» τις προηγούμενες μέρες πήγε στην Ολλανδία και επισκέφθηκε τον προσωπικό του γιατρό και γύρισε στις Σέρρες την Πέμπτη (07/04). Την Παρακευή αναμένεται να μιλήσει με το ιατρικό τιμ του Πανσερραϊκού και να τους ενημερώσει για την κατάστασή του και τη διάγνωση των Ολλανδών γιατρών.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×