ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΟΚ: Με στόχο την 5η νίκη

Στους «Ζωσιμάδες» οι Ηπειρώτες, που μετρούν 4 εντός έδρας τρίποντα, υποδέχονται τους Θεσσαλονικείς που έχουν γευτεί τη χαρά της νίκης ισάριθμες φορές μακριά από την Τούμπα (Πέμπτη 18/12)

Στα Γιάννενα και το γήπεδο των «Ζωσιμάδων» ανοίγει η αυλαία της τελευταίας ημέρας της 15ης αγωνιστικής της Super League. Ο ΠΑΣ που προέρχεται από την εντός έδρας νίκη επί του Ατρόμητου θέλει να εκμεταλλευτεί την ώθηση της έδρας του για ένα ακόμη παιχνίδι, υποδέχεται τον ΠΑΟΚ που δείχνει να συνέρχεται σταδιακά μετά την επιστροφή του στις νίκες στο ματς απέναντι στην Κέρκυρα.

Χωρίς τους… συνήθεις ύποπτους

Τα απρόοπτα και οι εκπλήξεις έλειψαν από την τελευταία προπόνηση του ΠΑΣ Γιάννινα με την οποία ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ. Οι Ηπειρώτες συνέχισαν σε φουλ ρυθμούς την… μίνι προετοιμασία τους με τον Γιάννη Πετράκη να έχει στο απουσιολόγιό του τα… γνωστά δυο ονόματα. Οι Μπέριος και Ιωάννου απείχαν από το κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων καθώς βρίσκονται σε στάδιο αποκατάστασης και δεν συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή για το παιχνίδι με τον «Δικέφαλο». Αναλυτικά οι «εκλεκτοί» του Πετράκη είναι οι εξής: Βελλίδης, Σωτηρίου, Ντάσιος, Μιχαήλ, Στρούνα, Ναντάλες, Χαρίσης, Τζημόπουλος, Μανιάς, Λίλα, Γιάκος, Ακόστα,Ιλιτς , Τσάβες, Σαπαλίδης, Τσουκαλάς, Σκόνδρας, Κοροβέσης, Αυγενικού.

Λαβωμένος στα Γιάννενα

Τελευταία απώλεια, για τον ΠΑΟΚ είναι ο Γιώργος Τζαβέλας,  ο οποίος προτιμήθηκε να μείνει εκτός λόγω καταπόνησης από τα συνεχόμενα παιχνίδια και προκειμένου να μην υποτροπιάσει ο τραυματισμός του. Εκτός του Τζαβέλα, εκτός αποστολής έμειναν  και οι Ρατς λόγω καρτών, Κατσικάς, Μακ, Τζιόλης και Δεληγιαννίδης που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών. Αναλυτικά λοιπόν οι 20 παίκτες που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή για τα Γιάννενα είναι οι: Γλύκος, Ιτάνζ, Γκολάσα, Κίτσιου, Κουλούρης, Κωνσταντινίδης, Κάτσε, Μαντούρο, Περέιρα, Ποζατζίδης, Παπαδόπουλος, Πόζογλου, Σαββίδης, Σαλπιγγίδης, Σκόνδρας, Σπυρόπουλος, Τζανδάρης, Βίτορ, Πούγγουρας, Αθανασιάδης.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×