Αστέρας Τρίπολης – Ξάνθη: Με φόντο την πεντάδα

Αρκάδες και Θρακιώτες τίθενται αντιμέτωποι στο «Θ. Κολοκοτρώνης» επιζητώντας τη νίκη στο… κυνήγι μιας θέσης στην τελική πεντάδα (Κυριακή 21/12, 17.15 Novasports 2/ Onsports)

Το «Θ. Κολοκοτρώνης» ανοίγει τις πόρτες του για να υποδεχθεί το βαθμολογικό ντέρμπι του Αστέρα Τρίπολης με την Ξάνθη. Τόσο οι Αρκάδες όσο και οι Ακρίτες έχουν μοναδικό στόχο το τρίποντο προκειμένου να διατηρήσουν τις πιθανότητες που έχουν να τερματίσουν στην πρώτη πεντάδα στο τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

«Λαβωμένος» με Ξάνθη

Με προπόνηση που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου (20/12) ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ματς με την Ξάνθη, ο Αστέρας Τρίπολης. Οι Αρκάδες θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες, μετά την ισοπαλία μεσοβδόμαδα στην Κομοτηνή, έτσι ώστε να μην επιτρέψουν στους Ακρίτες να τους προσπεράσουν στη βαθμολογία. Σε αυτή την προσπάθεια, ο Στάικος Βεργέτης δεν θα έχει ξανά στη διάθεσή του τον Φακούντο Πάρα, ο οποίος δεν είναι στην αποστολή καθώς δεν ξεπέρασε το πρόβλημά του, αλλά και τους Κιτόκο, Τορμένα και Ρόλε που εξακολουθούν να έχουν προβλήματα τραυματισμών. Η αποστολή του Αστέρα Τρίπολης: Κοσίσκι, Θεοδωρόπουλος, Λούι, Παντελιάδης, Παπαχρήστος, Σανκαρέ, Γκόιαν, Ζησόπουλος, Κουρμπέλης, Μουνάφο, Τιε Μπι, Γιαννιώτας, Τσοκάνης, Μπαράλες, Νίκο Φερνάντεθ, Μάσα, Μπακασέτας και Μούκαμ.

Τριάδα απόντων

Μετ’ εμποδίων καταστρώνει τα πλάνα του για το εκτός έδρας ματς της Ξάνθης με τον Αστέρα Τρίπολης ο Ράζβαν Λουτσέσκου. Ο Ρουμάνος τεχνικός των Ακριτών δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Γουάλας, Ράνου και Σολτάνι καθώς ο πρώτος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, ο δεύτερος κρίθηκε ανέτοιμος και ο τρίτος θα εκτίσει ποινή λόγω καρτών. Αναλυτικά λοιπόν στη διάθεση του προπονητή της Ξάνθης βρίσκονται οι εξής: Κυριακίδης, Ζαρόπουλος, Μπέρτος, Μπαξεβανίδης, Κομεσίδης, Γούτας, Καρυπίδης, Λισγάρας, Φλίσκας, Ομπόντο, Παπαστεριανός, Βασιλακάκης, Λουσέρο, Λαζαρίδης, Κλέιτον, Μπαρέττας, Πασχαλάκης, Καπετάνος.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×