Παναιτωλικός: Ώρα... μεταγραφών

Οι ποδοσφαιριστές του Παναιτωλικού από σήμερα απολαμβάνουν την άδειά τους, με τη διοίκηση να καλείται να... παίξει μπάλα.

Ο Παναιτωλικός έχει κάνει ικανοποιητική πορεία ως τώρα στο πρωτάθλημα, ωστόσο, στοχεύει ψηλότερα και θέλει να συνεχίσει το 2015 με ακόμα καλύτερα αποτελέσματα. Όπως έχει παραδεχθεί και ο προπονητής της ομάδας, Μάκης Χάβος, για να συμβεί αυτό, χρειάζονται και προσθήκες στο ρόστερ. Ειδικότερα, αν υπάρξουν αποχωρήσεις, θα πρέπει να γίνουν συγκεκριμένες κινήσεις για να δυναμώσουν τα «καναρίνια».

Ο Μακεδόνας προπονητής έχει σε προτεραιότητα την απόκτηση ενός εσωτερικού μέσου, που θα μπορεί να κάνει παιχνίδι. Ειδικότερα αν αποχωρήσει - όπως ακούγεται έντονα στο Αγρίνιο - ο Νίκολας Μαρτίνες, τότε ο Παναιτωλικός δεδομένα θα χρειαστεί ποδοσφαιριστή στη θέση αυτή. Το θετικό είναι πως για να φύγει ο Μαρτίνες οι Αγρινιώτες θα εισπράξουν ένα σεβαστό ποσό, κάτι που τους δίνει τη δυνατότητα να προχωρήσουν ακόμα και σε δυο μεταγραφές, ενισχύοντας πιθανότατα και μια ακόμα θέση στο ρόστερ.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×