Πιο γρήγορα το ΔΣ

Μετά από επιθυμία του Δημήτρη Γόντικα, το ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός δε θα γίνει την Παρασκευή (15/04), αλλά νωρίτερα.

Αν και ο αρχικός προγραμματισμός προέβλεπε συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της «πράσινης» ΠΑΕ την Παρασκευή (15/04), φαίνεται ότι οι εξελίξεις στο «τριφύλλι» θα έρθουν πιο γρήγορα αφού θα γίνει νωρίτερα το ΔΣ όπου θα παρθούν σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της ομάδας.

Ο προεδρεύον αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός θέλει να τελειώσει πιο γρήγορα η διαδικασία με την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κυρίως, έτσι ώστε να ξέρει πόσα χρήματα θα μπουν στα ταμεία των «πρασίνων» για να μπορεί η διοικούσα επιτροπή να προχωρήσει τον σχεδιασμό της νέας περιόδου, με βάση την οικονομική δυνατότητα της ομάδας.

Πιθανότερη ημερομηνία διεξαγωγής του ΔΣ είναι πλέον η Τρίτη (12/04), με την διοικούσα επιτροπή να έχει ήδη έτοιμα τα πλάνα που θα παρουσιάσει στα μέλη του ΔΣ. Για αυτό άλλωστε ο Δημήτρης Γόντικας έκανε τις κατάλληλες επαφές για να γίνει γρηγορότερα η συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου, έτσι ώστε να ξέρει νωρίς το τι θα γίνει στα οικονομικά της ΠΑΕ και το πώς θα κινηθεί ενόψει της νέας χρονιάς.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×