ΟΦΗ: Επιστροφή Γεωργίου!

Ο 36χρονος κεντρικός αμυντικός αναμένεται να ενισχύσει τις προσπάθειες των Κρητικών για παραμονή στη Super League μένοντας ελεύθερος από τον Απόλλωνα Σμύρνης

Με ένα εντυπωσιακό φινάλε κλείνει τις μεταγραφικές του κινήσεις ο ΟΦΗ στην προσπάθειά του να παλέψει με όλες του τις δυνάμεις για την εξασφάλιση της παραμονής στη Super League. Οι διοικούντες των Κρητικών, που ανακοίνωσαν την απόκτηση οκτώ παικτών την Δευτέρα (2/2) φέρεται να έχουν συμφωνήσει με ακόμη έναν. Ο λόγος για τον… παλιό γνώριμο Γιώργο Γεωργίου.

Ο 36χρονος κεντρικός αμυντικός που αποχώρησε από τον ΟΦΗ με προορισμό τον Απόλλωνα Σμύρνης και μάλιστα είχε δικαστική διαμάχη με τους Κρητικούς για την καταβολή οφειλομένων, είναι μια ανάσα από το να επισημοποιήσει την επιστροφή του στην ομάδα του Ηρακλείου. Όπως αναφέρεται, οι Μαχλάς και Αναστόπολος επικοινώνησαν με τον έμπειρο στόπερ ζητώντας τους να βοηθήσει την ομάδα και εκείνος από την πλευρά του ζήτησε τη λύση του συμβολαίου του με την «Ελαφρά Ταξιαρχία». Οι «κυανόλευκοι» δεν φαίνεται να έχουν αντίρρηση και όλα δείχνουν πως η επιστροφή του Γεωργίου στο «Γεντί Κουλέ» είναι γεγονός.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×