Εργοτέλης: Μειώθηκαν τα προβλήματα

Ο Σαράνοφ επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων ενόψει Πανιωνίου – Εκτός παραμένουν οι Γιουσούφ, Γιοβάνοβιτς και Λεονάρντο

Χωρίς την… πολυτέλεια για ξεκούραση, ο Εργοτέλης συνεχίζει σε φουλ ρυθμούς καθώς προετοιμάζεται για την εξ αναβολής εντός έδρας αναμέτρηση με τον Πανιώνιο την Τετάρτη (18/2). Τα νέα λοιπόν για τον Γιάννη Ματζουράκη ήταν εν μέρει ευχάριστα στην προπόνηση της Δευτέρας (16/2) καθώς είδε με ανακούφιση τον Σαράνοφ να επιστρέφει σε φουλ ρυθμούς θέτοντας εαυτόν στη διάθεσή του για το ματς με τους «κυανέρυθρους».

Από κει και πέρα, εκτός παρέμειναν οι Γιουσούφ που γυμνάστηκε ατομικά σε αυξημένο ρυθμό, Γιοβάνοβιτς που έκανε θεραπεία και τρέξιμο και Λεονάρντο που θα υποβληθεί σε μαγνητική εξέταση, λόγω των ενοχλήσεων στο δικέφαλο. Όσο για τους υπόλοιπους, το πρόγραμμα περιελάμβανε παιχνίδια τακτικής με μπάλα και οργάνωση παιχνιδιού από γραμμή σε γραμμή. Τέλος, η επόμενη προπόνηση ορίστηκε για το πρωί της Τρίτης (17/2) στις 11.30, ενόψει του αγώνα με τον Πανιώνιου που θα διεξαχθεί τελικά στο «Γεντί Κουλέ».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×