ΠΑΟΚ: Μέσα ο Τζανδάρης, απόντες Ρατς και «Παπ»

Η… επιχείρηση ανασύνταξη ξεκίνησε στον «Δικέφαλο» με προπόνηση την Δευτέρα (16/2) όπου ο Αναστασιάδης μέτρησε μια επιστροφή και δυο απουσίες

Έχοντας πλέον την στήριξη της διοίκησης, παίκτες και τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ ξεκινούν την δουλειά προκειμένου να επέλθει η αγωνιστική και βαθμολογική ανάκαμψη της ομάδας. Η βαριά ήττα από τον Ατρόμητο προκάλεσε τριγμούς στο… οικοδόμημα της ομάδας, αλλά από την Δευτέρα (16/2) κιόλας άπαντες έδειξαν διάθεση να εντείνουν την προσπάθειά τους ώστε να βελτιωθεί η εικόνα της ομάδας και η θέση στον βαθμολογικό πίνακα. Μετά την συνάντηση των Βρύζα, Αγγελίδη με τον Αναστασιάδη και την ομιλία του τελευταίου στους παίκτες, ξεκίνησε η προπόνηση με τον έμπειρο τεχνικό να μετράει μια επιστροφή και δυο απουσίες.

Συγκεκριμένα, ο Τζανδάρης ενσωματώθηκε ξανά σε φουλ ρυθμούς προπόνησης, ενώ οι Ρατς και Παπαδόπουλος απουσίασαν καθότι έχουν εξασφαλίσει ειδική άδεια. Επίσης, ο Γλύκος συνέχισε με θεραπεία κι ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης λόγω της κάκωσης στο γόνατο που τον ταλαιπωρεί. Από κει και πέρα, όσοι αγωνίστηκαν βασικοί στο Περιστέρι, αλλά και ο Τζιόλης, που επέστρεψε έπειτα από μεγάλο χρονικό διάστημα, ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποφόρτισης με ασκήσεις φυσικής κατάστασης, γυμναστήριο και φυσικοθεραπεία. Οι υπόλοιποι, δούλεψαν στην τακτική με συνδυαστικές ασκήσεις κατοχής μπάλας και ανασταλτικής λειτουργίας. Τέλος, η επόμενη προπόνηση ορίστηκε για την Τετάρτη (18/2) με διπλό πρόγραμμα, ενώ την Τρίτη (17/2) ο Αναστασιάδης έδωσε ρεπό στους παίκτες του.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×