Παναιτωλικός: «Ανεβαίνει» ο Φωτάκης

Μέρος της προπόνησης ακολούθησε ο άσος των Αγρινιωτών – Απόντες Βιγιαφάνιες, Λάζαρ και Σκαραμοτσίνο

Αφήνοντας πίσω του την εκτός έδρας ισοπαλία (0-0) με τον Πανθρακικό, ο Παναιτωλικός έχει στρέψει πλέον την προσοχή του στο προσεχές παιχνίδι με την Ξάνθη για την 26η αγωνιστική. Ωστόσο, ο Μάκης Χάβος συνεχίζει να μην μπορεί να δουλέψει με όλους τους παίκτες του βλέποντας στο απουσιολόγιό του τέσσερα ονόματα.

Συγκεκριμένα, από το κανονικό πρόγραμμα στην προπόνηση της Κυριακής (22/2) απουσίαζαν οι Βιγιαφάνιες που έχει υποβληθεί σε επέμβαση, Λαζάρα και Σκαραμοτσίνο που έκανα θεραπεία και ατομικό και Φωτάκης. Πάντως για τον τελευταίο αξίζει να επισημανθεί πως ανεβάζει σταδιακά ρυθμούς, καθώς ακολούθησε μέρος του προγράμματος των υπολοίπων και αναμένεται τις προσεχείς ημέρες να τεθεί στη διάθεση του προπονητή του.

Όσο για τους υπόλοιπους, όσοι αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό έκαναν μασάζ και κρυοθεραπεία και οι άλλοι ασκήσεις συντονισμού – ευλυγισίας, ασκήσεις τεχνικής με μπάλα, άσκηση ταχυδύναμης σουτ και παιχνίδι υψηλής έντασης σε περιορισμένο χώρο. Τέλος, για την Καθαρά Δευτέρα (23/2) έχει δοθεί ρεπό, με την προετοιμασία ενόψει του αγώνα με την Ξάνθη να ξεκινάει με προπόνηση μια ημέρα μετά στις 5 το απόγευμα στο EMILEON.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×