Παναθηναϊκός: Κανονίζει φιλικό για την διακοπή

Η αναβολή της αγωνιστικής δράσης για μια εβδομάδα, τουλάχιστον, έγινε δεκτή με ανάμεικτα συναισθήματα στον Παναθηναϊκό.

Οι «πράσινοι» προβληματίζονται από τη μια γιατί θα κοπεί ο ρυθμός που έχουν βρει σαν ομάδα και η ψυχολογία ήταν ανεβασμένη μετά την επικράτηση στο ντέρμπι. Από την άλλη, θα αποτελέσει ευκαιρία να ξεπεραστούν τα μικροπροβλήματα τραυματισμών που προέκυψαν και ελπίζουν να εκτονωθεί κάπως η ένταση των τελευταίων ημερών. Πάντως, το «τριφύλλι» θα φροντίσει να κλείσει ένα φιλικό τις προσεχείς ημέρες για να διατηρηθεί ο αγωνιστικός ρυθμός, με πιθανότερο αντίπαλο τον Πανιώνιο.

Στο φιλικό δεν θα αγωνιστούν ο Σίλντενφελντ και ο Χουχούμης που ταλαιπωρούνται από κάκωση στον αριστερό αγκώνα και τράβηγμα στον αριστερό τετρακέφαλο αντίστοιχα. Δεν αποκλείεται να προφυλαχθεί και ο Πέτριτς που ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα, τον Λαγό και τον Ταυλαρίδη που έχουν ενοχλήσεις σε τετρακέφαλο και προσαγωγό αντίστοιχα.

Πάντως, ο Γιάννης Αναστασίου ζήτησε από τους παίκτες του να μην χαλαρώσουν: «Μην ασχολείστε με τίποτε άλλο πλην της δουλειάς μας στο γήπεδο. Να τα δίνετε όλα σε κάθε αγώνα για να δείχνουμε τις δυνατότητές μας».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×