Παναθηναϊκός: Φιλικό 1-1 με Πανιώνιο

Ο Παναθηναϊκός έδωσε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα στο Κορωπί με αντίπαλο τον Πανιώνιο, με τις δυο ομάδες να μένουν στο 1-1.

Ελέω και της αναβολής των αγώνων της Σούπερ Λίγκας, ο Γιάννης Αναστασίου δεν ήθελε να μείνουν εντελώς εκτός ρυθμού οι ποδοσφαιριστές του, ειδικότερα όσοι δεν έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής και χρειάζονται παιχνίδια στα πόδια τους. Έτσι, το Σάββατο (28/02) το μεσημέρι έγινε το φιλικό στο «Γ. Καλαφάτης», με αντίπαλο τον Πανιώνιο, στο οποίο έδειξε σε πολύ καλή κατάσταση ο Χάρης Μαυρίας που ήταν και σκόρερ των «πράσινων» στο τελικό 1-1 των δυο ομάδων.

Και τα δυο γκολ μπήκαν στο πρώτο 45λεπτο, δυο παίχθηκαν, με τον Πανιώνιο να κερδίζει πέναλτι σε ανατροπή του Μπακασέτα από τον Κοτσόλη. Ο επιθετικός των «κυανέρυθρων» εκτέλεσε εύστοχα και έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του, ωστόσο, ο Χάρης Μαυρίας σκόραρε με σουτ για τον Παναθηναϊκό και διαμόρφωσε το 1-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Παναθηναϊκός: Κοτσόλης (Αναγνωστόπουλος), Μαρινάκης, Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος (46' Στάικος), Νάνο (46' Σπυρόπουλος), Μπούι (Σταματάκης), Μέντες, Δώνης, Ντίνας, Νίνης (Μπερίσα), Μαυρίας.

Πανιώνιος: Γιαννακόπουλος, Χατζηισαϊας, Παντίδος, Οικονομόπουλος, Ποζατζίδης, Μ. Γκέζος, Μπούζας, Μουζακίτης, Καθάριος, Μασούρας, Μπακασέτας. Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν και οι: Καλογεράκης, Ιμπαγάσα, Π. Γκέζος, Χολέβας, Αργυρόπουλος, Ρισβάνης και Γκίνης.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×