ΠΑΟΚ: Μετράει επιστροφές και απουσίες ο Αναστασιάδης

Σε φουλ ρυθμούς μπήκαν οι Γλύκος, Γκολάσα, Περέιρα, Ρικάρντο Κόστα ενώ στα… πιτς παραμένουν οι Τζανδάρης, Παπαδόπουλος, Τζιόλης και Πόζογλου

Αισιόδοξα είναι τα μηνύματα για τον Άγγελο Αναστασιάδη στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ σχετικά με την επιστροφή όλων των ποδοσφαιριστών του σε φουλ ρυθμούς. Ο έμπειρος τεχνικός του «Δικεφάλου» λοιπόν είδε με ανακούφιση τους Γλύκο, Γκολάσα, Περέιρα και  Ρικάρντο Κόστα να επιστρέφουν σε κανονικούς ρυθμούς, με τον τελευταίο να επιστρέφει στην Ελλάδα ύστερα από ολιγοήμερη άδεια που εξασφάλισε λόγω προσωπικού προβλήματος και μετέβη στην Πορτογαλία.

Αντιθέτως, εκτός παραμένουν οι Τζανδάρης, Παπαδόπουλος, Τζιόλης και Πόζογλου με τον τελευταίο να ταλαιπωρείται από διάστρεμμα πρώτου βαθμού στην αριστερή ποδοκνημική. Όσο για τους υπόλοιπους, γυμνάστηκαν σε φουλ ρυθμούς στην διπλή προπόνηση της Δευτέρας (2/3). Ως είθισται, το πρωί το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις για τη φυσική κατάσταση και τη μυϊκή ενδυνάμωση, ενώ το απόγευμα η προσοχή εστιάστηκε στην ανασταλτική λειτουργία της ομάδας σε καθεστώς οργανωμένης επίθεσης και στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε δίτερμα με τρεις εστίες και περιορισμό στις επαφές με τη μπάλα. Όσο για την επόμενη προπόνηση, θα λάβει χώρα το πρωί της Τρίτης (3/3) στις 11.30 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×