«Θα έρθουν μαύρες μέρες»

Λίγες ώρες μετά την κρίσιμη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, που έγινε την Τρίτη (12/4), το Onsports επικοινώνησε με τον Μίμη Δομάζο, ο οποίος έδωσε τη δική του διάσταση για την επόμενη ημέρα στους «πράσινους».

Ο «στρατηγός», φανερά απογοητευμένος, υποστήριξε ότι θα έρθουν μαύρες μέρες για το τριφύλλι, εξέφρασε την αντίθεσή του στις πωλήσεις παικτών, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από το Δ.Σ. της ΠΑΕ.

Ο Μίμης Δομάζος, ερωτηθείς να σχολιάσει τα όσα ειπώθηκαν κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Δ.Σ., είπε:

«Ειπώθηκε ότι θα γίνει αύξηση 15 εκατομμυρίων ευρώ, από τα οποία θα μαζευτούν τα 7. Δεν νομίζω ότι θα συγκεντρωθεί μεγαλύτερο ποσό.
Καταλαβαίνετε ότι ο Παναθηναϊκός θα βρεθεί σε άσχημη κατάσταση τη νέα χρονιά.
Θα έρθουν μαύρες μέρες. Αυτή είναι η πραγματικότητα, εκτός αν βρεθεί κάποιος Άραβας…

Για τους λόγους που οδήγησαν τον Παναθηναϊκό στην οικονομική του συρρίκνωση, τόνισε:

«Δεν ξέρω πως έφτασε εδώ η ομάδα. Εγώ δεν ήμουν μέσα. Λέω αυτό που βλέπω. Θα μαζευτούν μόνο 7 εκατομμύρια ευρώ».

Για το αν τον  βρίσκει σύμφωνο η απόφαση που πάρθηκε να πουληθούν παίκτες, ο Μίμης Δομάζος, ήταν κατηγορηματικός:

«Είπαμε όχι. Εγώ, ο Αντωνιάδης και ο Μαυροκουκουλάκης, χωρίς να γίνει περαιτέρω συζήτηση. Έχουμε μπροστά μας τα play off και δεν είναι σωστό να πούμε ονόματα».

Ο «στρατηγός»,  ρωτήθηκε για το αν σκέφτεται να αποχωρήσει από το Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, χωρίς να αποκλείσει αυτό το ενδεχόμενο:
«Αυτό θα το δω στην πορεία. Δεν το ξέρω. Θα δούμε τι θα γίνει μέχρι τις 6 Μαΐου και αν θα βάλουν τα χρήματα. Ο μεγαλομέτοχος έχει το 54% και διοικεί με το 30%. Το υπόλοιπο ποσοστό δεν το βάζει. Καταλαβαίνετε που θα φτάσει ο Παναθηναϊκός».

Ο Μίμης Δομάζος καταλήγοντας διατύπωσε την δική του θέση για όσα αναμένεται να συμβούν από δω και πέρα στην ομάδα, λέγοντας με χαρακτηριστικό τρόπο:
«Ο  Παναθηναϊκός θα έχει μια «μαύρη» χρονιά. Μακάρι να πέσω έξω». 



Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×