Ζησόπουλος: «Δείχνουμε ψυχή και πάθος»

Ικανοποιημένος από την αντίδραση του Αστέρα Τρίπολης στα τελευταία ματς δήλωσε ο έμπειρος μπακ της ομάδας μετά το 0-0 με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα

Σε ανοδική πορεία βρίσκεται ο Αστέρας Τρίπολης στα τελευταία παιχνίδια σύμφωνα με τον Γιώργο Ζησόπουλο που εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ισοπαλία (0-0) με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη.

«Η προσπάθεια ήταν συνολική. Για να έρθει το αποτέλεσμα, πρέπει όλοι να δουλέψουν πολύ καλά. Είχαμε στόχο να κρατήσουμε το μηδέν και να σκοράρουμε. Αυτό δεν το καταφέραμε. Καλύτερη άμυνα είναι η κατοχή της μπάλας. Θέλαμε να βρούμε μια τρύπα, ένα γκολ, αλλά αυτό δεν έγινε. Έκανε κάποιες ευκαιρίες ο ΠΑΟΚ, αλλά κρατήσαμε το μηδέν» ανέφερε αρχικά ο κεντρικός αμυντικός του «Δικεφάλου».

Επίσης, συμπλήρωσε: «Έχουμε καλύτερη αντίδραση στα τρία τελευταία ματς. Με αυτά οδηγό συνεχίζουμε. Θέλουμε τη νίκη σε κάθε ματς, στο τέλος θα κάνουμε το ταμείο. Στόχος μας είναι στα πλέι οφ, να πάμε ψηλότερα. Είναι μία μεγάλη σεζόν για εμάς, πρωτόγνωρη για όλους, ποδοσφαιριστές, διοίκηση και προπονητή. Κάναμε μια κοιλιά, αλλά η ομάδα βρίσκει και πάλι τον καλό της εαυτό. Δείχνουμε αντίδραση, ψυχή, πάθος και βρισκόμαστε και πάλι σε ανοδική πορεία».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×